Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson xperia x10 mini...

Sony Ericsson xperia x10 mini telefonon a kameránál be lehet állítani időzítőt?

Figyelt kérdés

Még az is érdekelne, hogy lehet valamilyen képszerkesztő programot rátelepíteni?

Lehet témát beállítani rajta? Ha igen, akkor hogyan?

2010. dec. 28. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
nem sajnos :( mondjuk nekem mini pro-m van de ugyanolyan a kamerájuk elvileg. viszont a marketről én töltöttem le ilyen programot és azzal lehet :)
2010. dec. 28. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:
bocsi a kérdés többi részét nem láttam. képszerkesztőt is lehet az android marketről letölteni, a kék témáról sajnos nem tudok nyilatkozni de az enyémen nem állítható.
2010. dec. 28. 23:17
 3/7 A kérdező kommentje:

igen nekem is pro-m van(:

tudnál küldeni 1 linket, hogy honnan töltötted le?

2010. dec. 29. 14:09
 4/7 anonim ***** válasza:
nem a netről, hanem android marketről, amibe a telefonon keresztül lehet belépni
2010. dec. 29. 14:53
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi szépen(:

és ugye ingyenes?

2010. dec. 29. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:

nincsmit:)

net kell hozzá, de én wifiről szoktam :)

2010. dec. 29. 17:33
 7/7 anonim válasza:
És melyik az a program amelyikkel időziőre be lehet állítani? fontos lenne nagyon
2011. aug. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!