Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia x10, x10...

Sony Ericsson Xperia x10, x10 mini vagy x8?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 18:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

oké álljunk le veszekedni.

kurvra nincsen semmi tudás ammögött amiket írsz, és ezt most bizonyítottam be. ha valakinek ennyire nincs igaza, és ezt olyan tényekkel támasztják alá mint én, akkor elhúztam volna a halál f@szára. nem lett volna képem még itt pampogni. ezek szerint hü.lyébb vagy, mint gondoltam. ebben az egy dologban igazad lett: visszajöttél. másban azonban nagyon nincsen. nem is értem min akarsz még vitatkozni:D.

2010. dec. 29. 21:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Na, utána néztem...bocs, tényleg nincs benne bluetooth. De attól még szerintem lehet jó telefon.

utolsó: jajjj kérlek, ne fárasszál. Te biztos nagyon sokat tudsz a telefonokról, mi? x]

2010. dec. 30. 19:50
 13/19 anonim ***** válasza:
igen, legalábbis többet, mint te...
2010. dec. 30. 21:23
 14/19 A kérdező kommentje:
:/
2010. dec. 30. 23:09
 15/19 anonim ***** válasza:
kétlem...:P
2010. dec. 31. 11:22
 16/19 anonim ***** válasza:

nem én beszéltem ilyen f@szságokat...:D

jólvan mindegy. igen, többet értesz hozzá:P

2010. dec. 31. 13:12
 17/19 anonim ***** válasza:

"igen, többet értesz hozzá"

egyetértek :P

2010. dec. 31. 15:34
 18/19 anonim válasza:

Na akkor én most "dejóljártam" szindrómában szenvedek,mert dönteni nemtok,de annyi minden kellene nekem egy telóba h. már néha én is sokallom (naptár, ébresztö,rezgö etc ami ilyesmi..; aztán a kamerához legyen vaku,legyen rajta wi-fi, blutusz :D,bövithető memória (esetleg,bár ma már általában elég nagyok),rádió meg mp lejátszó mert mindkettöt rendszeresen használom...igy hirtelen ezek jutottak eszembe.

Egyébként én is pont ezeket nézegettem,mivel mostani telón is sony, igaz ez még a w610i, de szeretem,csak nem mindenre képes ugye...

2011. jan. 5. 20:56
 19/19 A kérdező kommentje:

hát igen utolsó, én is nagyon szeretem a sonymat meg ezelött is az volt, tehát engem a márka meggyőzött, szeretnék nála maradni

de szerintem x10 lesz, egy pár hónap múlva

addigra talán összekapargálom rá a zsét és lejjebb is viszik kicsit az árát

2011. jan. 6. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!