Sony Ericsson Xperia x10, x10 mini vagy x8?
x10 ha kicsi teló kell. x10mini pro ha kicsi teló kell qwerty billentyűzettel. x8 ha az előzőek kicsit nagyobb változata kell.
Dönteni helyetted nem tudunk, mind a 3 jó telefon.
az első az a sima x10 volt, az elég nagy teló :) nagyon tetszik scak midnegyikkel van problémám
x10 elég drága még, x10 mini nincs bluetooth-ja, és az x8as elvileg nem a legjobb képeket csinál
nekem fontos lenne a képminőség és a bluetooth is :S x10 nagyon tetszik, remélem lejjebb viszik az árát
akkor felvilágosítalak, drága barátom, olyan telefonokban nincs bluetooth, mint pl az ájfon 4.
ami ezt érinti: fogadni nem tud, küldeni is csak bizonyos fájlokat. de amilyen sunyi kis dög vagy, tuti nem dugod ide vissza a pofád, hogy szólj akár két szót is ezek után...
igen utolsó én is pont ezen filózok itt
x8as nagyon megtetszett és elég jó áron van
bár én kártyásan néztem ki de igy sincs 50ezer sem
mondjuk jó lenne élőben látni hogy milyen képeket készít
egy válaszoló azt írta egyik kérsében hogy nincs megelégedve a képeivel
na de kitudja
még meggondolom :)
mondjuk most is sonym van
már két éves... w580i, de még ez is egész jó képeket csinál a maga 2 megapixelével
nem hiszem hogy a 3,2 olyan rossz lenne
majd utánanézek
és köszi a válasz(oka)t
"akkor felvilágosítalak, drága barátom, olyan telefonokban nincs bluetooth, mint pl az ájfon 4. "
jólvan babám, akkor az ájfonokat kivéve mindegyik mai telefonban van.
"ami ezt érinti: fogadni nem tud, küldeni is csak bizonyos fájlokat. de amilyen sunyi kis dög vagy, tuti nem dugod ide vissza a pofád, hogy szólj akár két szót is ezek után...
"
ezt b.sztad, mert akármikor leállok veszekedni, elég nagy pofám van.:P
puszii drágaa
ez sem ájfon, még sincs rajta, nem is értem hogy találták ezt ki :/
na de ne veszekedjetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!