Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C6-00 mi a véleményetek?

Nokia C6-00 mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Véleményeket, tapaasztalatokat szeretnék!!! Bármit ami ezzel kapcsolatos!!!

Előre köszi mindenkinek!

2010. dec. 27. 23:24
 1/4 perettyó ***** válasza:
a symbiánt leszámítva jó kis telefon az árát megéri hisz ez egy nokia n97 kicsit randábban,rosszabb anyagokból(amík még kitűnöek de nem annyira mint az n97 é) ha esetleg windows mobile vagy android lenne rajta meg egy samsungék féle kijelző akkor szerintem az egyik legjobb telefon lenne de így csak egy középkategoriás x10mini pro ellenfél lehet a legjobb esetben is
2010. dec. 27. 23:29
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ!:)

ha lehet kérnék még:D

2010. dec. 27. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:

szia!

én eközött és az x10 mini pro között vacilláltam, végül x10 mini pro-t vettem, szóval nem volt szerencsém c6-hoz, de nézegess teszteket (pl. mobilarena). Azért döntöttem a mini pro mellett mert androidos, amire ugye sokkal több program van mint a symbianra, a c6 kicsit férfiasabb, és a kameráját sem mondhatjuk a legjobbnak, márpedig nekem egy jó kamerájú telefonra volt szükségem.:D de sztem ezeket leszámítva jó telefon :)

2010. dec. 28. 01:51
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. végülis ma megvettem nekem tetszik:):)
2010. dec. 28. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!