Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mindenkinek SE X8- a van?...

Perettyó kérdése:

Mindenkinek SE X8- a van? Vagy csak a egynek és az nem képes elolvasni a használati utmutatót?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez jóóóó!!! Biztos h ennyi X8 nincs, mert akkor a Sony vezetné a listát eladásokban, nem a Nokia vagy a Samsung...xDxD Sztem is van egy bunkó, ki mindent itt tud meg, mégis, mikor valakinek telefont kell ajánlani, a legelső ajánlat az X8, hogy az mien szuper meg iesmi....
2010. dec. 27. 21:20
 2/9 A kérdező kommentje:
na ja ugy tünik én lakok rosz helyen hogy mifelénk galaxy s ek elterjedtebbek mint az x8 életemben 2 öt láttam 1 et haver apjánál egyet meg a muter barátjának telefon boltja van nála van egy javításon
2010. dec. 27. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem X8 am van :d de én álltalában hasznos válaszokat adok:) am elég elterjedt az aljáb LG meg a jobb Samsungok igaz az X8 és az X10 tényleg elég szépen kereset !
2010. dec. 27. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Am csak el olvasta :D mert a menüben is ott van a használati utmutató
2010. dec. 27. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Most mi van?? Semmit nem értek...
2010. dec. 27. 21:42
 6/9 A kérdező kommentje:
mit nem értesz?
2010. dec. 27. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is X8-am van, de most szerintem tényleg jobban felkapták, de azért arról se feledkezzünk meg hogy volt olyan időszak amikor mindenkinek Samsung S5230-a volt. Nálunk az osztályba három embernek is Samsungja van :))Egyébként szerintem azért kérdeznek itt mindenfélét erről a telefonról, mert lusták elolvasni a használati útmutatót:D
2010. dec. 28. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát még mai napig dugva van az ország Samsung S5230-as telefonokkal...xD Am én a világ eladásokról beszéltem, ahol a Sony Ericsson visszacsuszott az 5-dik helyre. Ez nem csoda, mert az egész érintőképernyős piacon 3-4 olyan telefonjuk van, amiből igazán profitot csinálhatnak...Csak a GALAXY S-ből többet adtak el, mint Sony Ericsson-ból egész év alatt(világszinten). Én erre céloztam, hogy ha mindenkinek van 1 saját X8-a, amiről ide kérdést tesz fel, akk már trilliárdos volna az eladás...xDxD
2010. dec. 28. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
De az SE X8 kezelése tényleg nem egyszerű
2010. dec. 28. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!