Valaki, akinek xperia x8-a van?
Figyelt kérdés
Hogy lehet zenét törölni??Tudom,hogy röhej h nem tudom,de zenelejátszóba nem lehet,amúgy meg nincs olyan hogy fájlok vagy ilyesmi,legalábbis én nem találtam.2010. dec. 27. 14:13
1/3 anonim válasza:
Tölts le egy fájlkezelőt, úgy egyszerűbb, vagy egy másik lejátszót. De ha a zenelejátszóban megnyomod a menü gombot akkor a (nálam legalábbis) a bal alsó sarokban ott van a delet (törlés) felirat.
2/3 anonim válasza:
a 'minden zeneszám'-nál vagyis ahol felsorolja a zenéidet,hogy mik vannak a telefonon,ott megnyomod az alul lévő 3 gomb közül a baloldalit és kijön hogy több törlése. arra katt- és ott kipipálod azt amelyiket törölni szeretnéd
3/3 A kérdező kommentje:
köszi:)sikerült.
2010. dec. 27. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!