Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ismeretlen hívások mi lehet?

Ismeretlen hívások mi lehet?

Figyelt kérdés

Az mi lehet hogy ismeretlen hívásokat kapok, de nem szól bele senki, még csak nem is zúg, perc megy?

Köszi!

2010. dec. 27. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Haverom ugyan ilyen hívásokat kap és T-mobilos. Szerinte a szolgáltató hívogat csak valami gond lehet a vonallal.
2010. dec. 27. 09:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy unatkozó kölyök szórakozik veled. Ennyi. Velem is csinálnák de azt mondtam nekik, hogy elviszi őket a részf*szú bagoly és letették.(Am nem, legjobb fenyegetés: lekérem a teloszámodat a szolgáltatótol, kikeresem a telefonkönyvben a címedet és odamegyek b+)
2010. dec. 27. 09:48
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Első: Szolgáltató miért hívogatná?:D Nem szokása, max. SMS-t küld.
2010. dec. 27. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: de a szolgáltató hívogat, konkrétan a t-mobile igen. Előfizetésnél ha nem fizeted be, akkor felhívnak, de csak akkor kezd el az automata beszélni, ha bele is szólsz. Már próbáltam, felvettem, beleszóltam, akkor pár mp kuss, aztán búg és elkezdi mondani h számlatartozás blabla...ha meg csak felvettem, mert tudtam h ők hívnak, akkor pár mp kuss, aztán letették.
2010. dec. 27. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaa automata az lehet hívogat, de külön a T-Mobiletol egy dolgozó nem.
2010. dec. 27. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor is a szolgáltató hívja...
2010. dec. 27. 10:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen csakhogy én pannonos vagyok.
2010. dec. 27. 11:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már, felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy mi van.

Megnézték, azt mondta hogy van függőben egy automata hangüzenet, ami csak akkor kerül lejátszásra ha beleszólok.

2010. dec. 27. 12:16
 9/9 A kérdező kommentje:
beleszóltam, halló 3x is vártam félpercet, semmi
2010. dec. 27. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!