Xperia X10 Mini Pro +Android Market. Mit kéne csinálnom?
Az a problémám, hogy nem tölt le semmit az Android Marketből.
Ha wifiről csatlakozom az internetre, és úgy indítom el a letöltést, akkor csak annyit ír a letöltésekhez, hogy 'Starting download', de órák elteltével se tölti le.
Ha pedig normális (fizetős) netre csatlakozom, akkor 'Download was unsuccessful, please try again'.
Mit csináljak, hogy tudjak letölteni? :(
Már megoldódott a probléma, de köszi:)
Az volt a baj, hogy mikor először beléptem a Marketbe akkor nem jelentkeztem be gmailbe.. :s :D
De köszi
Hello.
Háát nem tudom, én rámentem a gyári beállításokra (minden visszaállt az eredetire), beírtam mégegyszer a google acc-omat, és nekem akkor már működött.
Sziasztok! Bocsi hogy ide írok, remélem Ti tudtok nekem segíteni:) X 10 minim van, és amit a marketről töltök le azt nem a memóriakártyára, hanem a telefonra menti, aminek mindjárt betelik a memóriája. Hogyan tudnám ezeket a programokat áttenni a memóriakártyára?
Előre is köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!