Galax 3 vagy se x10mini pro vagy htc wildfire?
Figyelt kérdés
Hello mindenkinek.
A galax3 a mini pro és a wildfire telefonok között gondolkodok, nem tudom eldönteni melyiket válasszam mert: a mini pro tetszik a legjobban kinézetre de elég ratyika a felbontás:D, a wildfire tetszik a 2.legjobban de annak megint csak ratyika felbontás de ott a sense ami elég faja és végül a galaxy 3 jó is lenne csak az kinézetre nem igazán tetszik ellenben jó a felbontás és elegendő tudással is rendelkezik. Szerintetek melyiket válasszam?
Amúgy még az a gondom a galaxy-val, hogy én nem tudom miért de a samsung szerintem inkább tv-márka, valamiért a samsung telókat nem annyira szeretem.
2010. dec. 25. 22:46
1/7 anonim válasza:
Kb leírtad a véleményem, de én a Wildfire-re szavazok.
2/7 anonim válasza:
Félre gondolod. Napjainkban a Samsung a második legnagyobb mobiltelefon gyártó, az okostelefonok piacán lenyomta az elsőt, a Nokiát. Nagyon minőségi cuccok az új kiadások, lásd Galaxy-S, Omnia 7 vagy Wave 2. Szerintem teljesen megbizhatsz a Samsungban annyira mint, a Sonyban vagy a HTC-ben. Igaz a Galaxy 3 nem nyer szépségversenyt, de eléggé stilusos telefonnak néz ki. Használhatóságban pedig a legjobb a 3 közül. Gyorsabb, szebb képernyőjű és kidolgozotabb mint a többi. Bátran válaszd a Samsungot, am ne feledd h nem csak képernyőkben, de processzorokban is otthon van... ez az én obiektiv véleményem volt...(egy Sony Ericsson Vivaz tulajdonos...)
4/7 anonim válasza:
Éppen a jó felbontás, szép képernyő és kiváló ár-érték arány az, amiért a Samsungot kell választanod. Sztem nincs vele semmi probléma, elég jó telefonokat rak össze. Habár a Sony sem rossz, de HTC-t tapasztalatból mondom semmiképp.
5/7 anonim válasza:
Pont ez a véleményem nekem is. A wildfire-el semmi probléma csak gagyi a képernyő. Vegyél HTC-t vagy Samsungot.
6/7 anonim válasza:
Ne szorakozz!! Egy kicsi Sony telefonnal össze sem teheted a szép, stilusos Galaxyt vagy Wildfire-t. Mégis a Sony felé hajlok(vagy mégse??!!), habár a Samu sokkal többet nyujtana.
7/7 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat:)
Tehát a samut vegyem? valószínűleg meg fogom fogadni a tanácsotokat. Köszönöm:)
2010. dec. 25. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!