Melyik a jobb? LG Optimus GT540 vagy Nokia 5230 Navi?
Figyelt kérdés
AZ Lg jobban tetszik, de nem a külsőt akarom a fontosabbnak tartani. Nem volt még érintőképernyős telefonom, ezért érdekelnének mások véleménye a 2 telefonról, hogy tudjak dönteni.2010. dec. 25. 17:36
2/4 Sipos Kriszta válasza:
Szerintem a Nokia 5230 Navi jobb már azért is mert már gondolom tudod hogy a Nokia-k jobban bírják a strapát, mint a többi mobil és ezért előnyösebb.Mellesleg jobban is mutat mint az LG.
3/4 anonim válasza:
nos szerintem nem általános tény, hogy jobban bírják a nokiák a strapát, csupán vélemény! nekem az eddigi mobiljaim közül pont a nokiák bírták a legkevésbé!
egyébként én az lg-t ajánlom, de ha technikai analfabéta vagy, akkor a nokiát!
4/4 anonim válasza:
persze hogy az lg. az android miatt.
nokiák nekem se sokáig bírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!