Mikor jelenik meg a Froyo (android 2.2) Galaxy 3-ra?
Figyelt kérdés
A magyar oldalak csak root-olt telóra adják (és gondolom akkor olyan is...), az angol fórumokat meg nem nagyon értem :S2010. dec. 23. 22:57
11/16 anonim válasza:
Ha vodás vagy már lehet frissíteni én is most frissítettem vagy 10 perce és sokkal jobb mint a 2.1-el. Ha valamiben a segítségedre lehetek akkor válaszolok szívesen :)
12/16 A kérdező kommentje:
sajnos nem vodás vagyok, sem pannonos, a trémobil pedig olyan gyors, hogy csodálom ha 2011ben kijön... (még függetlenre sem jött ki)
2011. jún. 15. 22:43
13/16 MDaniel válasza:
Akit még érdekel a téma annak mondom,ma voltam a samsungban(west end) és a szolgáltatós már kijött,de a függetlenig még várni kell 2-3 hetet.
14/16 anonim válasza:
A szolgáltatós már rég kijött csak nem mindnél a Vodánál és a Pannonál már van régóta.
15/16 frici90 válasza:
Már kint van a hivatalos froyo!
16/16 frici90 válasza:
Mármint a Kies lefrissítette 2.2 androida.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!