Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki ért a android 2.2...

Valaki ért a android 2.2 (froyo) telepítéséhez?

Figyelt kérdés

Ha van itt valaki aki Nyíregyházán él, és tudná frissíteni a telefonomat, 2.1 ről, 2.2 re, azért nagyon hálás lennék!

Utána néztem, de nem akarok kockáztatni... inkább egy olyan emberre bíznám aki ért ehhez!

Válaszotokat előre is köszönöm!

2011. jún. 26. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Először csinálsz a telódról egy biztonsági mentést, aztán sok vesztenivalód nincs, ha belevágsz - persze előtte tájékozódsz, ahogy kell.
2011. jún. 26. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez azért nagyban függ, hogy milyen frissítésről van szó. Mert ha hivatalos frissítés akkor a gyártó által kiadott programmal könnyedén meg lehet csinálni minden gond nélkül.
2011. jún. 26. 20:15
 3/4 A kérdező kommentje:

[link]

erre gondoltam

2011. jún. 26. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Először tedd fel a kies-t és nézd meg, hogy felajánlja-e a frissítést, mert tudtommal elérhető már Galaxy 3-hoz a 2.2.

De ez a leírás se rossz. Érthető is. De a Rom amit ajánlanak ahelyett szerintem nyugodtan kereshetsz másikat. Ja meg előtte rootolni kell a telefont.

2011. jún. 26. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!