Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen programoktól válik egy...

Milyen programoktól válik egy telefon OKOSSÁ?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Az egyémen van e-könyv olvasó, ami most vizsgán jól jött, rátettem az anyagot, és nagyon okos volt a telefonom. :D

(Amúgy nem szoktam puskázni, de ez a tanár megérdemelte.)

2010. dec. 23. 11:30
 2/5 Fkris ***** válasza:
69%

Nem programok, hanem tulajdonságok: WiFi, erős proci, sok ram GPS , jó OP rendszer meg hasonlók.

Ja és persze minőségi összeszerelés, anyagok.

2010. dec. 23. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Pl. a telefontulajoknál azt nevezzük okosnak, aki ezt egyedül be tudja írni a keresőbe.

Ne félj, te nem vagy az ...

[link]

2010. dec. 23. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:
ha nyílt forráskódu OS van a telón, akkor hívjuk okostelefonnak, aminek pár éve még volt értelme, ma már nem nagyon mert pl az lg arena nem számít okostelefonnak aztán mégis odaba... néhánynak
2010. dec. 23. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat az 1., 2., 4. Kedves Válaszolóknak !

A harmadiknak üzenem, hogy beírtam a keresőbe, s ez a válasz érkezett :

A keresett kifejezés ( [link] ...) egyetlen dokumentumban sem található meg.

Javaslataim harmadiknak: Karácsonykor ne ezzel szórakozz, és a jövőben kímélj meg a válaszaidtól !

2010. dec. 24. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!