Blackberry vélemények?
Figyelt kérdés
Milyen telefon ? Könnyű vele gépelni ? minden infó jöhet.2010. dec. 22. 19:43
1/3 anonim válasza:
szerintem biztos jó, bár én nem vagyok tole annyira elajulva, de egyszer fogtam a kezemben, és nagyon jó volt, ugy pont a kezembe valo, és nagyon jol lehett rajta gepelni.
2/3 varazslojancsi válasza:
Én tavaly voltam Californiában rokonoknál, és nem hazudok, minden 2. embernél Blackberryt láttam, ők állandóan smseznek, még vezetés közben is, pont ezért használják a Blackberryt, mert azon a legkönnyebb az sms írás. Az ottani unokatestvéremnek is olyan volt, bár nekem külsőre nem jönnek be, de ott kint elég elterjedt, nálunk még nem, mert kicsit drága. Itt van egy elég új modell, ez mondjuk nekem is bejön, érintős is és billentyűzete is van: [link]
3/3 anonim válasza:
tegnap kaptam, én nagyon szeretem :)
működik a wifi is. az elején nehéz volt megszoknom a gépelést de egyre jobban megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!