Nokia érintősre lehet utólag programokat rakni?
Figyelt kérdés
Nokia 5230 telefonra lehet olyan programokat tenni, ami nincs rajta gyárilag? Gondolok pl egy lépésszámláló programra, stb. Van tojásfőzőóra, és vízmérték program is, amit pl oviról letöltve láttam, azt nem lehet valahogy máshogy megoldani? És ha vannak ilyenek, honnan lehet őket letölteni? Tudom, a google az én barátom is, de a nokiaprogramokról nem jó egyik sem, nem támogatott.. Eddig ami mőködött rajta, az játék volt LGre.. Ötletek, tapasztalatok?2010. dec. 22. 18:30
11/12 anonim válasza:
21:52
Nekem régi (1,5-2 éves) Sony Ericsson C905-öm van, ezen nincs is oprendszer, és még ezen is van lépésszámláló.
12/12 A kérdező kommentje:
Mert a sonynak alapból van olyan telefon, amin rajta van, csak a nokia kispórolja belőle ezeket a funkciókat. A nokiák sokkal komolyabbak, egyszerűbbek, mint a sonyk, szerintem a sonyk alapból inkább fiataloknak szólnak szerintem, mint felnőtteknek, a nokiákban inkább meg van könnyítve az emailezés, ovi, stb, sokkalinkább amire egy üzletkötőnek, üzletembernek szüksége van..
2011. jan. 10. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!