Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia érintősre lehet utólag...

Nokia érintősre lehet utólag programokat rakni?

Figyelt kérdés
Nokia 5230 telefonra lehet olyan programokat tenni, ami nincs rajta gyárilag? Gondolok pl egy lépésszámláló programra, stb. Van tojásfőzőóra, és vízmérték program is, amit pl oviról letöltve láttam, azt nem lehet valahogy máshogy megoldani? És ha vannak ilyenek, honnan lehet őket letölteni? Tudom, a google az én barátom is, de a nokiaprogramokról nem jó egyik sem, nem támogatott.. Eddig ami mőködött rajta, az játék volt LGre.. Ötletek, tapasztalatok?
2010. dec. 22. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
elvileg lehet ha androidos
2010. dec. 22. 19:14
 2/12 anonim ***** válasza:
nem az...
2010. dec. 22. 19:18
 3/12 anonim ***** válasza:
akkor nemhiszem
2010. dec. 22. 19:22
 4/12 anonim válasza:

1. androidos nokia nincs.

2. ezért van az ovi store.(azért nem úgy van az, hogy csak androidra vannak programok..)

2010. dec. 22. 21:23
 5/12 anonim ***** válasza:

tom

de lépésszámláló az csak arra van szentem

2010. dec. 22. 21:52
 6/12 A kérdező kommentje:
nem konkrétan a lépésszámlálóra godolok, hanem úgy általánosságban, ami ilyen jellegű. ovi milyen? van rokonom akinek ugyanilyen telefonja van, és szedett oviról, de ahhoz internet, meg stb kell nem? arra meg nincs előfizetésem..:S
2010. dec. 23. 09:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem wifin is elérhető az ovi.

Van pár ingyenes játék, és nekem 2-3 nagyon bejött.

Meg ***** , innen szedhetsz le fizetős játékokat is, bár nekem nem mindegyik működik.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. dec. 24. 01:59
 8/12 A kérdező kommentje:
5230-on nincs wifi, de köszi:)
2010. dec. 24. 17:23
 9/12 FAKESZmester ***** válasza:

sok program van érintős Nokiákra és működnek is

nokiaprogramok.hu

2011. jan. 9. 17:26
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi utolsó, innen töltöttem, rájöttem hogy mit hogy, mert régebben is próbálkoztam, de nem kezelte sose, de mostmár tudom mi volt a baj:) köszi mindenkinek
2011. jan. 9. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!