Mért nem ingyenes nekem a 0. fészbúk . Kom?
Figyelt kérdés
direkt írtam el..., a lényeg az hogy 5230am van, és számláznak a tmobiltól fbra... nem léptem rá olyanra ami figyelmeztetés után érhető el, csak olyanon voltam amin kinn volt, hogy t-ratyi hálózatából ingyenes. egyik tudakozós azt mondja van a telómra beállítás amivel alapból nem lép fel fizetősen. meg mondják azt is hogy kapcsolási díjat számláz... de ingyenesnek kellene lennie... könyvjelzőről lépek fel, tehát más hülyeség kilőve, mégis van a sok tétel között jópár ami nem ingyenes..., vagy csak a nézelődés ingyenes? mert azt nme írja a t-mobil oldala... ált kiirni szoktam, hozzászólni, bökni, üzenetezni... amit meglehet oldani "fekete csíkkal / elviekben ingyenesen...".2010. dec. 22. 16:29
1/4 bp1985 válasza:
A keresőt miért nem használtad???????? A t-mobile oldalán miért nem olvastad el, hogyan kell. Naponta megkérdezik itt a hozzád hasonlóan lusta emberek. Ha olvasni nem tudsz, akkor facebookra se menj fel.
2/4 anonim válasza:
Baromi hasznos voltál első! Minek szólsz hozzá, legalább maradnál csendben és kattintanál tovább.
Én sem tudom a megoldást, de egy ideje én sem használom a t-ratyit a b.bukra, mert eddig csak szívtam vele.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod 2. :) hát én is sokat... 5k lett a számla... abbol 3200 a facebook, hogy hogyan mikor 0ftos tételeket mondanak, s köztük sok olyat h nem 0 ft... mikor csak ingyenes részét használtam...
2010. dec. 22. 16:50
4/4 anonim válasza:
Mert nem minden böngészőt támogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!