Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson x8-x10mini vagy...

Sony Ericsson x8-x10mini vagy Samsung Wave 723 a jobB?

Figyelt kérdés

hello

melyiket miért ajánlátok, illetve melyik a jobB?

SE x8 vagy x10 mini

illetve samsung wave 723

Nekem a nagyon lényeges a fotózás lenne, makro és képstabilizáció, ilyesmik.

Szóval szép képeket csináljon

Oké akkor miért nem veszek fényképezőt..mert olyan amunkám, hogy kell minden nap többször fotózni, nem akarok két kütyüt cipelni

2010. dec. 20. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Kezd sok lenni az ilyen kérdés :)

Mi nem tudjuk meghatározni. Neked másak a preferenciáid.

Mindről vannak fenn tesztek, tesztképekkel, olvasd el mind, olvass fórumokat, hasonlítsd össze őket telefongurun. Legfeljebb 1 nap ráfordítással tájékozódhatsz és nem bánod meg a választást.

2010. dec. 20. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:

ha jó képeket akarsz csinálni akkor az X8 kiesett mert csak 2 megapixeles kamerája van, sztem x10 minit vegyél inkább ha fotózni akarsz...

samsungról nem tok semmit :D

2010. dec. 20. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

AZ X8-NAK HOL 2 MEGPAIXELES A KAMERÁJA

?

3,2 megapixeles kamera VAN BENNE..

2010. dec. 20. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Samsung. 5mp szuper vakuval és rengeteg funkcióval. Na meg ott a lenyügöző superamoled képernyő, amelyen tökéletesen megtudod mutatni a fotódat.
2010. dec. 27. 00:17
 5/6 anonim ***** válasza:
hoppá.nem láttam a 723-at. de akk is samsung. mondjuk nem lényeges a különbség csak jobb mint telefon...
2010. dec. 27. 00:18
 6/6 tomom ***** válasza:
x8 a legjobb ezek közül
2011. máj. 7. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!