Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baja a telefonomnak...

Mi lehet a baja a telefonomnak (nokia 6300)? (lent a többi)

Figyelt kérdés

Nem hiszem,hogy ezzel összefüggne,de nemrég eléggé berepedt a képernyője és a közepét szinte nem is látni,de az igazi gondom a következő lenne:van benne egy 2gb-s microSD memókártya.Arra tettem egy csomó zenét(mostmár kb.530 zene lehet rajta)és a zenelejátszó most mégszarabb,mint máskor.(máskor is voltak vele ilyen gondok-a zenelejátszóval-csak nem ilyen gyakran)azt csinja,hogy ha rámegyek,hogy pl:zenetár,előadók és kiválasztok egyet,rámegyek és iválasztok egy számot.Vagy 5 percbe is beletellett,hogy elindítja a számot,de mostmár annyit csinál,hogy újraindul az egész telefon,és megint meg kell várni,amíg újraindul a zenelejátszó.(az is csak negyedórába tellik :@)Jaés a legdurvább,hogy ha végre elindult a zenelejátszó az összes számnál van és az 530 számból csak 356-ot jelez ki.Miért?sok a zene nagyon?

(bocs a rossz leírásért,kicsit kapkodtam)

2010. dec. 20. 11:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
eddig is sokminden volt rajta csak vegyesen:most hogy szar lett a kép a játékokat leszedtem(mert ugye hogy játszak velük),de csak azért,hogy zenéket rakhassak a helyükbe.
2010. dec. 22. 15:42
 12/14 FAKESZmester ***** válasza:

a Nokia 6300 az egyik legjobb telefonja volt!

nekemis olyan van nagyon szeretem :) és sok embert ismerek aki ilyet használ

csak már 4-5 éves és hát kezd elvaulni :S

a zenelejátszoval nekem is kezdenek előjönni a hibák

sajnos ezvan :S:S:S

de van megoldás! a 6300 utódja a 6700 :D vegyél olyat :D

2011. jan. 8. 11:13
 13/14 A kérdező kommentje:
kösz!
2011. jan. 8. 17:55
 14/14 anonim válasza:
A zene észlelésével kapcsolatban nekem is van tapasztalatom. Amikor rakosgattam rá én is a zenéket akkor is csak 10-ből talán 4-5-öt érzékelt a lejátszó, a fájlkezelőben pedig a zenéhez egy kis kérdőjelet tesz. Mikor elindítanád a zenét akkor kiír valami ilyesmit, hogy: "Ismeretlen fájlformátum" ? Na ha igen, akkor a zenének a bitrátáját nem szereti a teló...Én azt szoktam csinálni, hogy újból konvertálom a zenét ( Format Factory programmal, magyar nyelvű, ingyenes ) mp3 formátumba, és már működik is. :-) Remélem tudtam segíteni. :-)
2011. dec. 17. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!