Most azon izgulok. Mennyi lesz a számlám kb?
Figyelt kérdés
november 12én vettem uj telefont(TELENOR) és olyan 160 smst küldtem azóta,akivel telefonáltam az általába ingyenes mert egy olyan csomagba vagyok,és valamennyi sms is ingyenes de nemtudom mennyi,igy a 160 sms..meennyi lesz a számlám körübelül?:S azért kicsit félek..mert anyum ha megtudja,csak eddig végig kártyás voltam és nemnagon tudtam most bemérni hogy mennyit is küldök.még egyszer sem jött számlám,majd valamikor most fog jönni szerintem. szerintetek mennyi lesz a számlám körübelül?2010. dec. 19. 16:07
11/13 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy 25 forintról küldik a csekket.Ennyit fizetsz.
12/13 A kérdező kommentje:
25 ft-ot fogok fizetni?????szerintem nem!
2010. dec. 21. 17:40
13/13 anonim válasza:
Szia, ott van az időpont, 10 és 15-e között volt húsz sms-ed, 4 nap alatt volt ennyi a számlád. Ez már a köv. számlád!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!