Most azon izgulok. Mennyi lesz a számlám kb?
Figyelt kérdés
november 12én vettem uj telefont(TELENOR) és olyan 160 smst küldtem azóta,akivel telefonáltam az általába ingyenes mert egy olyan csomagba vagyok,és valamennyi sms is ingyenes de nemtudom mennyi,igy a 160 sms..meennyi lesz a számlám körübelül?:S azért kicsit félek..mert anyum ha megtudja,csak eddig végig kártyás voltam és nemnagon tudtam most bemérni hogy mennyit is küldök.még egyszer sem jött számlám,majd valamikor most fog jönni szerintem. szerintetek mennyi lesz a számlám körübelül?2010. dec. 19. 16:07
2/13 anonim válasza:
lehet hogy nemis kell kifizetned
3/13 A kérdező kommentje:
mért nem kell kifizetnem?:D
2010. dec. 19. 16:27
4/13 A kérdező kommentje:
első..köszi a választ:)
2010. dec. 19. 16:29
5/13 anonim válasza:
Hívd fel a Telenor ügyfélszolgálatot, neked ingyenes, megmondják.
6/13 anonim válasza:
A telefonokon általában van olyan menü, ahol megtudod nézni, mennyi a lebeszélt pec, elküldött sms.
Az előfizetésedet is megtudod nézni a szolgáltató oldalán, mennyi a küldhető sms benne.
Milyen a telefonod?
7/13 anonim válasza:
172-őt hívd és tedd le ahogy felvette egy gép. és küldenek két üzit amiben leírják h mennyi a számlád
8/13 nincsen9x válasza:
Én erre csak azt tudom mondani neked, nézd meg a számlainfót. (Hívd fel a 172-t és hallgasd meg)
9/13 nincsen9x válasza:
Vagyis ... ja ... Kapsz sms-t. De teljesen mind1, hogy meghallgatod, amit mond, a gép, vagy nem, mert havi 1 db lekérdezés ingyenes. A többi azt hiszem, 1 perc beszélgetés ára saját hálózatban. De nem vagyok biztos benne.
10/13 A kérdező kommentje:
azt irta hogy : idöszak: 10.12.15-10.12.19
forg: 862ft
sms:20 db
eng: 841 ft
perc eng: 0:00
egyenleg :21 ft+ áfa
most ez mit jelent?:D
2010. dec. 20. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!