Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Star probléma. Alul...

Jennifer. kérdése:

Samsung Star probléma. Alul több infó?!

Figyelt kérdés

Naszóval, nem olyan nagy gonddal állok szemben, de mégis örülnék ha rajta lenne h az adataimat védje.

Samsung Star-ról -s5230- beszélek. Nemrég kaptam meg ezt a telefont nos, de máris akad egykis gubanc. Rájöttem h a telefonon van telefonzár ami nem nagy gond.De az már annál inkább hogy nincs engedélyezve a telefonzár de kódot kér amit nemtudok, tudom ez úgy mükődik hogy én rakomrá a jelszót, csakhogy én nem raktam vagy nem emlékszem h raktam volna rá valamilyen jelszót is, viszont leszeretném zárni a telefonom hogy ha esetleg oda adom valakinek oda tudjon belépni ahova én megengedem. Tudtok nekem ebben segíteni? Hogy tudnám a jelszót megtudni?stbstb..

2010. dec. 18. 11:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Tudtommal a telefonzár csak attól véd, hogyha pl ellopják, másik SIMet tesznek bele, akkor ne jussanak tovább könnyen, mert a telóhoz is van egy kód, legalábbis régebben így volt.

Az alapkód pedig általában 1234 mindenhol. :D

A kutakodást elkerülendő meg ne add oda senkinek a telód.

2010. dec. 19. 16:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia először is köszi, kipróbáltam az 1234.-et de azt írja h téves már sok kódot kipróbáltam ne h azt hidd h nem, de nemjó.

Amm szerinted ha telefonos üzletbe elmegyek evvel a gondal hülyének néznek mint te is, vagy tud valamit csinálni?:)

2010. dec. 19. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!