Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb sony ericsson...

Melyik a jobb sony ericsson xperia x8 vagy lg gt540 optimus?

Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
A Sony Ericson a jobb. Most nagyon jönnek felfelé...
2010. dec. 17. 23:25
 2/7 anonim ***** válasza:

az optimus jobb képalkotás terén (autófókusz), az x8 jobb videó terén (640x480 30 fps).

az x8 jobb a kijelző terén (kapacitív).

a kijelzők felbontása ugyanakkora.

2010. dec. 18. 02:15
 3/7 anonim ***** válasza:
optimusom van...én is e kettő között vacilláltam...nekem az x8 külseje kicsit gagyi hatást kelt, nem tetszik, nekem vastag...és igen...optimusban van autofocus viszont rezisztív kijelző, x8-ban nincs autofocus és kapacitív kijelző...de engem az x8 kijelzője nem győzött meg, az optimus rezisztíve számomra veri az x8-at még úgy is, hogy nincs multitouch...én már 2.1-es androiddal vettem az optimust és akkor x8ra még csak 1.6 volt...nemtudom, hogy most már hivatalosan is lehet e frissíteni az x8-at...nagyon hasonló a két telefon szóval nehéz a döntés, én elsősorban külső alapján döntöttem, illetve az optimust többen dicsérték
2010. dec. 22. 14:01
 4/7 anonim válasza:
bohóc te hol nézted?Mindenhol ahol én néztem az X8-at dicsérték nagy fölényben,olyat is vettem elsősorban azért mert jobb a kijelzője,ismerek oylat akinek optimus féle kijelzője volt aztmondta megbánta hogy olyat vett(vett is helyette egy X8-at).És már van 2.1-es android az X8-ra és azért tart ennyi ideig a sony ericssonnak mert elképesztően felhasználóbarát.Amugy a 2 teló nagyából ugyanannyit tud.
2010. dec. 22. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

én mobilteszteket olvastam róluk és jobban pontozták az optimust...az hogy optimus féle kijelző az nem számít semmit...rezisztív kijelzője van az optimusnak, ami olcsóbb technológia mint a kapacitív...a rezisztívet "erősebben" kell nyomni (bár a jobb rezisztíveknél ezt nem veszed észre) és lehet ujjal, pálcával, kesztyűben nyomkodni, a kapcitívet meg csak ujjal vagy ún. aktív pálcával és ez érzékenyebb...mikor olvastam összehasonlító leírást róluk, ahol írtak érveket ellenérveket, ott is azt írták (és mostmár tapasztalatból is ezt mondom), hogy egy érintős telefon kezelhetőségégét nem az határozza meg, hogy rezisztív vagy kapacitív, hanem minden telefon más, mindkét féle kijelzőből van jó és rossz...szóval elsősorban ugye árbarát szempontból jobb a rezisztív, illetve ebben az összehasonlításban azt írták, hogy a "kisebb" kijelzős telefonoknál (pl optimus és x8) a rezisztívet részesítik előnyben, mert pontosabban tudsz vele navigálni a képernyőn...mikor az x8at próbáltam a tapasztalatom az volt, hogy nem annyira érzékeny az x8 kapacitívja, viszont az optimus rezisztívjét ezen kategória legjobbjai között említik...a rezisztív továbbá nem teszi lehetővé a multitouchot de ezt már próbálják megoldani valahogy...a 2 telefon fő különbsége tehát a rezisztív/kapacitív kijelző illetve az autofocus hiánya az x8-ban, szóval lehet mérlegelni, bár én azt mondom, hogy nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy melyik telefon a jobb, csupán ízlés kérdése illetve elfogultság...szóval biztosan jó az x8 is és az is biztos, hogy az optimus is jó...én külső alapján döntöttem és szerintem az optimus szebb bár ez szubjektív...itt gyakorikérdéseken szerintem nem tudsz egyértelmű következtetést levonni, hogy melyik a jobb, mert még mindig sok az LG ellenes ember, akinek még régen volt egy LG-je (illetve régebben valóban nem volt a toppon telefon terén az LG), és rossz tapasztalatai voltak...ez az emberekben még mindig bennevan és félnek tőle, pedig aki olvas teszteket, az tudja, hogy mára az LG megtanult telefont gyártani és versenyképes...pl a napokban jelenik meg az első 2magos LG, amit az eddigi leggyorsabb telefonnak kiáltanak ki...sony ericssont sem szeretik túl sokan mellesleg, de jobban mint az LG-t...a sok nokiafan szerint a telefon egyenlő a nokiával és csőlátásuk van ilyen téren

szóval én tesztekre hagyatkoznék, amikben elmondanak minden pozitívumot és negatívumot a két telefonokról és az alapján kell dönteni, nem gyakorikérdések alapján...illetve tudni kell használni a gyakorikérdéseket, látni kell ki az aki valóban hasznos és valós választ ad

;)

2010. dec. 22. 19:43
 6/7 anonim válasza:
Szinte ugyanazt tudja a 2. De nekem az optimus jobban tetszik. Mind a 2 használtam.
2010. dec. 22. 20:08
 7/7 anonim válasza:
X8. Olyat használok, nagyon megbízható kis telefon.
2010. dec. 22. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!