Sony Ericcson X8, LG Optimus, Samsung galaxy 3 vagy samsung wave 723? Kérlek segíetsetek!
Nekem optimusom van eddig perfect, semmi negatívumot nem tudok róla elmondani...kb 2 hete vettem...én x8 és optimus között vacilláltam és azért döntöttem az optimus mellett, mert az x8 nekem külsőre nem tetszik, nekem olyan gagyi játéktelefon hatást kelt...optimusban viszont rezisztív kijelző van, amiből következik, hogy nincs multitouch...ez lehet az egyedüli hibája...a galaxy 3-at is néztem, csak nekem az már drága volt, legalábbis t-mobilenál mix díjcsomagban, és annyival nem tud többet, mint amennyivel drágább...x8-ban amúgy nincs autofocus...a waven viszont bada operációs rendszer van, amit dicsérnek és nagyon jónak mondanak, de még gyerekcipőben jár és az android egyenlőre veri...szóval ha mind3 árát összehasonlítottad és annak tudatában válogatsz, akkor én a helyedben ráfeküdnék a galaxy 3-ra komolyabban és olvasnék teszteket...de az optimusban sem fogsz csalódni...az optimust egyébként csak ajánlják, csak jót írnak róla és ezeket én is meg tudom erősíteni
ne csak a gyakorikérdésekre alapozz, hanem még a tesztekre is...itt sok LG utáló van, akik lebeszélhetnek egy jó telefonról...de mégegyszer mondom először a galax3-at nézném meg
1. galaxy 3
2. lg optimus
3. sony ericsson x8
4. samsung wave 723 (biztosan jó telefon, de MOST még nem vennék bada oprendszerest, esetleg később)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!