Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Nokia N8-ról?

Mi a véleményetek a Nokia N8-ról?

Figyelt kérdés

Sok jót olvastam róla, de érdekelne olyanok véleménye, akinek van, vagy már próbálta!

Előre is köszi!!

2010. dec. 15. 20:27
1 2
 1/12 Monus Gergő ***** válasza:
vacak. SAMSUNG S5230 na ez jó
2010. dec. 16. 13:17
 2/12 A kérdező kommentje:

na azért vacaknak nem mondanám:) azért az erős túlzás....

semmi pénzért nem kellene samsung:)

2010. dec. 16. 15:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S biztos kéne:-) Jobb mint az N8, mert legalább a Samsung-on Android van, míg N8-on még mindig a zárt Symbian rendszer...
2010. dec. 22. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:
tapasztalatom nincs, énis jókat hallok róla, de tuti nem vennék a symbian miatt...ha felsőkategóriás okostelefon, akkor samsung galaxy s, vagy vmi HTC
2010. dec. 22. 19:50
 5/12 A kérdező kommentje:
oh az engem nem érdekel, hogy most android, vagy symbian:)
2010. dec. 22. 19:51
 6/12 A kérdező kommentje:

egyébként amivel még szemezek: HTC Desire

erről is írhatnátok, ha tudtok. Hiába olvasgatok teszteket, inkább kérdezlek titeket:)

2010. dec. 22. 20:04
 7/12 anonim ***** válasza:
akkor már inkább desire Z:) N8 jó telefon, mert kidob minden értesítést a kezdőképernyőre, sok megapixel, sok hely, jó vaku stb. de nekem nemtetszik. 1. drága 2. nokia nagyon korlátozott rendszer, szal töredékét nem tudod vele csinálni mint pl androiddal...
2010. dec. 22. 20:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem Desire HD-m van, kérdezz nyugodtan, válaszolok, amire tudok. Szeretem, nem cserélném le Symbian-ra, pedig nem vagyok szemellenzős Androidos, csak 1,5 hónapja van meg a kis készülék, azelőtt 6 évig egy 6600-s Nokiám volt, Symbian-nal, így ismerem, és szeretem azt is, de szerintem sajnos annak az ideje már lejárt. Nem csak annak a telefonnak, hanem az egész Symbian-nak. Sajnos a Nokia nem kezdet el időben fejleszteni, pedig tudnak ők, ha akarnak, csak kicsit későn kaptak a fejükhöz... Szép volt, jó volt, próbálkoznak, de ennyi. Annyira értek a telefonokhoz, hogy nem mondom egyikre sem, hogy szar, ami nem az, és az N8 az nem szar telefon, egy nagyon ügyes próbálkozás. Mindegyik telefonban megvan hogy mi a jó, és mi a rossz. Nokiánál szoftveresen az 5800-nak van a legkiforrottabb állapotban a szoftvere szerintem, bár N8-hoz még nem volt közöm.

Szóval ha kérdésed van, akkor bátran, elérsz e-mail-ben is, akossss@gyoriek.hu, innen gyorsabban visszaírok...

2010. dec. 23. 05:14
 9/12 anonim ***** válasza:
akossss vagyok, azt elfelejtettem írni, de előző témába akartam belefogalmazni, hogy nem mondom N8-ra, hogy szar, de ha értek a teleofnokhoz, akkor főleg nem mondom rá egy S5230-ra, hogy fasza. Na, az tényleg egy szar, gyökér tömegtelefon. Pontosabban szép, meg jó, de hát istenem, szegényke nagyon buta. Az a tipikus érintős telefon, rezisztív érintővel, női műkörmökre kitalált, rózsaszín verzióban is létező telefon, ami tud telefonálni, fényképezni, zenélni, és kifújt. De semmi normálisabb dologra már nem lehet használni. Saját fejlesztésű szoft miatt még egy Skype sem megy rá. Ha ennyi pénzért egy alap szar kis régi Androidot rátesznek, máris le a kalappal, de semmi... Úgyhogy azért szerintem így fórumba olyan írjon topicra választ, aki ért is hozzá, és tudja miről ír, senki ne istenítsen azért egy tömegtelefont, mert neki olyan van, és szarozzon le egy N8-as okostelefont azért, mert neki olyan nincs...
2010. dec. 23. 05:19
 10/12 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

nekem is van műkörmöm, de biztosan nem vennék műkörömre kitalált rózsaszín csinibini telefont, főleg, hogy nem sokat tud!

Mindenki mondja pedig, hogy ezek fiúsak, amik nekem tetszenek, de nem érdekel, ezeken legalább látszik, hogy komolyak!

végül is csak annyi lenne a kérdésem a HTC-vel kapcsolatban, hogy mennyire érzékeny érintésre, és hogy bonyolult-e a menüje?

2010. dec. 23. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!