Ajánlanátok Nokia nem érintős telefont 30000 Ft alatt? A stílus mindegy, csak Nokia legyen. Köszönöm.
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 19:57
1/5 anonim válasza:
Nokia 5310 Xpress music 3 ismerősömnek és nekem is ilyen volt és bevállt cska annyi h ha lasulni kezd akkor szoftverfrisstites kell neki de ezen kivul sztem legjobb nokia
2/5 anonim válasza:
Pontosan osztom az előző felszólaló véleményét. 2 éve használom ezt (is) zenélésre, stb. Közben volt okostelefonom 5 éve, azt közben lecseréltem másikra, de akármilyen bestof hiperszuper az új nagytesó, ettől a kis Nokiámtól semmi pénzért nem válnék meg, már csak akksira, kinézetre, és a kijelző miatt sem!
3/5 anonim válasza:
4:31-es álmatlan vagyok...
Annyit tennék hozzá, h 5 ismerősömnek van ilyen, akik szintén nem válnának meg tőle. A legújabb szoftvere bluetooth-os fülhallgató esetén csinál riktán érdekességeket, de nem vészes, és úgyis kijavítják.
4/5 A kérdező kommentje:
Pont ilyen telefonom volt, csak 2 év után elromlott! Én is imádtam! :) De most újjabbat szeretnék.
2010. dec. 15. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!