Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fizessem ki azt a számlát,...

Fizessem ki azt a számlát, ami nem is hiteles? Elzavarnak mindenhonnan, mondván, hogy hát ott van a számlán, az úgy van.

Figyelt kérdés
A pannon kiszámlázott nekem egy 23ezer ft-os összeget, melyen a gprs szolgáltatás 20ezer ft volt. Gond az, h én, és senki más nem használta ezt a szolgáltatást, ez 100%. Kértünk részletes számlát, majd utasításuk szerint, elfaxoltuk azt, amivel nem értünk egyet. Ma kaptam a választ, hogy a Pannon részéről semmilyen mulasztás nem történt, az összeget nem áll módukban mérsékelni, vegyem tudomásul. Mit tegyek ezek után? Már voltunk a Pannon üzletben is, ott nm mondtak semmit.
2009. jan. 21. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy ne adjanak részletes számlát. Addig verdd az asztalt, amíg nem adnak.
2009. jan. 21. 15:22
 2/6 anonim válasza:
De kaptak részletes számlát, el is faxolták...valahová...!
2009. jan. 21. 15:24
 3/6 A kérdező kommentje:
igen, kaptunk részletest, és el kellett faxolni azt az oldalt, amin az van amivel nem értünk egyet, a pannon egyedi igénykezelési csoportjának.
2009. jan. 21. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha 100% ig meg vagy győződve arról hogy igazad van és senki nem rendelte meg és használta az adott szolgáltatást, fordulj hivatalosan a fogyasztóvédelemhez, és erről értesítsd a Pannont is.
2009. jan. 21. 15:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Teljesen biztos vagyok, hogy emberileg nem történt meg a gprs szolgáltatás használata, viszont gondoltam arra, hogy abban a hónapban vettem új telefont, és nem lehet, hogy az állított valamit az e-mail postafiókkal? Kezdésként írtam a fogyasztóvédelemnek egy e-mailt, remélem reagálnak rá.
2009. jan. 21. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha abban a hónapban vettél új telefont ,lehetséges, hogy az "ismerkedés" alatt aktiváltad a gprs szolgáltatást, aminek a havi díja így aktuálissá válhatott.
2009. jan. 21. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!