Hajdu Energomat mosógépem centrizéskor mindenhonnan nyomja a habot és a vizet. Mi a baj vele, hogy tudom orvosolni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 08:48
1/9 anonim válasza:
Hátul van egy szűrő alul.Azt elfordítással ki tudod venni és megtisztítani.Valószínű,hogy ez a baj,Ezt időnként tisztítani kell.Még arra is figyelni kell,hogy ne habzó mosóport tegyél bele.
2/9 anonim válasza:
Nekünk is ilyen gépünk van. Van vagy 20-25 éves. Nálunk csak a tetején az ajtó résein szokta néha nyomni a habot és a vizet centrifugálás elején. Azt vettem észre, hogy ezt akkor csinálja, ha túl sok ruha van a gépben. Ha nem tömöm teljesen szorosan tele, akkor nem csinál ilyet.
3/9 A kérdező kommentje:
megpróbálom mindkét tanácsot!köszönöm
2011. febr. 28. 10:39
4/9 anonim válasza:
Ha egyik sem segít, akkor valószínűleg nem szivattyúzza le a vizet rendesen. Ha pl megtörik a kiömlő cső, előfordulhat.
Centrizés előtt nézd meg hogy lilocsolja e a vizet (vagy ki tudja-e locsolni).
5/9 anonim válasza:
10.09-es csak annyi ruhát tegyél bele, ahány Kg. szárazruha súlyt előír max. gyár. Ne tegyél többet, csak azért mert belefér. Tönrevágod a csapágyakat.
6/9 anonim válasza:
énnekem is van 1 energomatom meg egy uj mosógépem az ujat nem használom az energomatot kivittem garázsba egy fedett helységre az uj meg disz és ott ugrálhat meg aztcsinál amit akar
7/9 anonim válasza:
17:29-es, nem mondod?! 25 év alatt még nem sikerült tönkre vágni a csapágyakat.
Nem szoktam grammra pontosan mérlegen kimérni, de van olyan ruhafajta, amiből képtelenség annyi kg-ot beletömködni a nagy térfogata miatt.
8/9 anonim válasza:
gonoltál már arra hogy megkrdezz egy szerelőt?
9/9 anonim válasza:
Centrizéskor? Belül, hátul, lent a jobb sarokban a műanyag cső elfáradt ? (itt egy erős hajlítás van) A burkolatot leszedve vettem észre. Csere...kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!