Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hát ez meg miképp lehet?

Hát ez meg miképp lehet?

Figyelt kérdés

Amikor mobilon facebookozom, és új státuszt teszek ki, alá azt írja, hogy " mobil web használatával", mikor pedig hozzászólok akármihez (pl. saját állapotomhoz), akkor pedig a "facebook mobil használatával" szöveg jelenik meg a kommentem alatt.

leszögezném, hogy T-mobilos vagyok, küldettem linket a telefonomra és NetStart előfizetést is csináltam magamnak a t-mobile.hu oldalon, egyszóval minden adott ahhoz hogy ingyen csinálhassam ezt az egészet...

2010. dec. 14. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
És? Nem értem a problémád. Kb mintha azt mondanám, hogy "ma kedd van, de akkor mégis hogy lehet, hogy a videokártyám felmelegszik 100°C-ra?"
2010. dec. 14. 18:24
 2/6 A kérdező kommentje:

tényleg kicsit érthetetlen lett :D

az a kérdésem, hogy a saját státusznál nem facebook mobil-t kéne kiírnia? vagy ez mindenkinél így van? (tehát elsősorban azok válaszát várom akik szintén használják a mobil facebookot és ezért tudják ezt)

2010. dec. 14. 18:35
 3/6 bp1985 ***** válasza:
Ez úgy lehet, hogy ha kiírsz valamit, azért már fizetsz. Ezért csinálja ezt.
2010. dec. 14. 20:21
 4/6 A kérdező kommentje:
NA NEE... :O
2010. dec. 14. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
ezért jó ha nincs felhasználható egyenleged, vagy csak pár forintnyi, abból nem tud mit levonni, de mégis enged mindent csinálni a fészbúkon :D
2010. dec. 14. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
előfizus vagyok, 0 forint van a kártyámon. akkor ez az összeg hó végén meg fog jönni? vagy csak akkor vonódik le ha feltöltöm? hogy megy ez?
2010. dec. 14. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!