Nokia 6650-es telefonról tapasztalatokat írnátok!?
Nekem eddig nagyon bejön, jó érzés kézbe venni, stabil, nem nyikorog, bejön a dizájnja is. Árához viszonyítva nagyon sokat tud, 30-ért nincs másik készülék ami symbianos okostelefon, és még GPS is van rajta. Én garmint raktam rá , kiválóan navigál, villámgyorsan talál poziciót.
Azért vannak gyermekbetegségei is, de ez jellemző a symbianos telefonokra. Néha elsötétül a képernyő, újra nyitni kell, nekem egyszer teljesen bebolondult, vissza kellett álltani gyári beállításokra, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy én meg is hackeltem , ne kelljen signózni a programokat.
Itt találsz több véleményt:
Szia!
Neked is köszönöm a választ! Az enyémmel is a net a gond, hogy mostanában többször lefagy. Valamint miután feltöltöm az aksiját, vibrál a képernyője, ha kikapcsolom, majd be, utána is, van hogy 2 órán keresztül.
Nekem is ilyen telóm van :)
Én nagyon imádom és nincs vele problémám :P
Nekem nem vibrál szerencsére, csak ha olyan témát állítok be ami nem teljesen passzol akkor szokott kicsit fagyni.
Na meg eleinte a hangját hiányoltam , hogy elég halk, de már hozzászoktam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!