Mi a kulonbseg a Nokia n95 es a Nokia e51 kozott tudasban? Kerlek, ne linkeket kuldjetek, hanem tapasztalatokat.
Figyelt kérdés
Koszi2008. dec. 19. 09:07
1/4 anonim válasza:
Szia!
Hát, N95 felsőkategória, E51 középkategória. Okok: N95 duplamagos processzor, E51-ben egymagos van, kábé 1 hetede az N95 teljesítményének. Kamera N95ben autofókuszos, E51ben nem. N95 5 megapixeles képeket csinál, illetve 640x480-as videót mp3 hanggal. E51 2 megapixelest, fixfókusszal, és gyengébb videót, viszont ez is mp3 hangos. N95ben van mozgásérzékelő. N95 használtan garanciával már kapható kicsit drágábban, mint egy új E51, úgyhogy mindenképpen az éri meg jobban.
2/4 anonim válasza:
Arról még nem hallottam hogy az N95 duplamagos, hol lehet erről olvasni?
Egyébként az E51-ben 367 Mhz-es a processzor, az N95-ben pedig csak 330 Mhz-es.
Irtad hogy linket ne,de mégis megkísérlem, csak ezért hogy ne húzzuk már le az E51-et.
3/4 A kérdező kommentje:
jajj ennyi link nem baj csak arra ertettem mikor nem is valaszolnak cask 1 li ket tesznek be. Amugy koszi a valaszokat. En sem hallotam azn95-osnek duplamagos proceszora lenne
2008. dec. 20. 21:24
4/4 anonim válasza:
Én e51röl váltottam n95re,és megérte.azért mindkettönek van elönye és hátránya. Az n95 jó nagy darab,de sokoldalubb mint az e51,ami nekem fontos,a nagy kijelző,és a mobilokhoz képest jó kamera,ja és a wlan.az e51ben katasztrofálisan rossz a kamera,még alkalmi képeket se nagyon tudok vele csinálni.szoval inkább használt n95 mint uj e51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!