Hogy lehetne megúszni olcsón, de a régi számmal?
Kinéztem magamnak egy új telefont a T-mobile-nál. Eddig is ott voltam, az előző telefonomat tavaly vettem, 1 éves előfizetéssel. Most fog lejárni Karácsonykor. Viszont azt mondták a boltban, hogy valamilyen oknál fogva ha új telefont veszek, akkor új számot is kapok hozzá, és sehogy nem lehet megoldani a régi számmal...
Csak ha a régi kártyát visszateszem a telefonba, de úgy meg két számért kellene fizetnem.
A másik lehetőség az, hogy kártyafüggetlen telefont veszek. Ám úgy aránytalanul drága...
Van más megoldás, vagy inkább hagyjam ezt az új telefon dolgot?
Pedig valamit mondott a boltos. Nem hiszem hogy félrebeszélt, mert jóban van a 2 család, azért is hozzá mentünk oda kérdezősködni. :)
Nem értek hozzá, tehát (nekem) idegen szavakat nem is jegyeztem meg. Talán olyasmit mondott, hogy új előfizetést kell vennünk, de ehhez a telefonhoz akkor új szám is kellene.
Karácsonykor jár le a mostani előfizetésem. Lehet, hogy hogyha Karácsony után vesszük meg a telefont, akkor nem kell új előfizetés?
baromság, a hűségnyilatkozat arra vonatkozik, hogy a telefon ára megtérüljön nekik, de már előfizetőknek XY áron odaadják a telót! Az előfizetést megtarthatod!
A legbiztosabb, ha a t-mobil weboldalán informálódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!