Melyik mobiltelefon-szolgáltatónak van a legolcsóbb, legelőnyösebb feltöltőkártyás tarifacsomagja?
Figyelt kérdés
Vagy kb. "egykutya" mindegyik? Akiket szoktam hívni, avagy nekik üzenni, "természetesen" vegyesek, vannak Pannonosok, T-mobile-osok, Vodások. Én Vodás vagyok.2009. jan. 20. 12:10
1/2 anonim válasza:
Ha összességében számolod mind egyformára jön ki.
2/2 anonim válasza:
Én is megrögzött vodás :)
van a sCool tarifa, 290 a havidíja, és hálózaton belül 9 az sms és a percdíj.
az új feltöltős akciók alapján meg van elég sok kedvezmény, pl meghatározott számot (70est) 1000ftért korlátlanul hívhatsz, de lehet 5 számot is kedvezménnyel hívni; vannak sms-csomagok, stb.
a voda mellett: sos feltöltés, hívásértesítő sms (a pannonnál nem ingyenes, vagy legalábbis egy ideig tuti h fizetni kellett érte), és hogy kb hetente küldik h mennyi az egyenleged, az első hivásindításkor.
de hát ki tudja... én egy reklámjuk miatt szavaztam rájuk.
és mert a pannon lehúzott 3000 ft-tal, rendszerhiba miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!