T-mobile pulse mini-n van WAP? SOS!
Figyelt kérdés
iylen telefont szeretnék venni de csak akkor, ha van rajta WAP! utánanéztem, de van ahol aztírják, hogy van, van ahol azt írják hogy nincs.mert az ingyenes facebook csak wapon működik.t-mobilos vagyok. tudom hogy van ezen a telón wifi is,de netet nemtudok mindenhol elérni....elsősorban azok válaszát várom, akiknek ilyen teleofnjuk van! köszönöm!2010. dec. 7. 17:34
1/2 anonim válasza:
a wap minden alap ratyi teloban van. ha valakinek nem jönnbe valami az azért van mert a sim kártyáján nem állitota be a net elérés engedélyezését
2/2 anonim válasza:
nekem ilyen telóm van, és az ingyen facebook nem működik rajta. mivel a wifis telókon nem is szokott működni. szval csak ha van wifi akkor tudsz vele bármit is netezni :D egyébként sztem nagyon jó telfon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!