Hol tudnék szerezni?
nem bántás, de miért jó az érintős telo? mert menő? szerinem semmivel nem jobb még smst se lehet rendesen irni engem idegesit. de most télleg, csak mert ez a divcsi?
télleg nem bántás csak érdeklődk
16/l
omg.
1. 'kicsit sok a köcsög'
2. hülye vagy ha ezeket esetleg a barátaidnak tartod.
és az érintős telefon árpedig fôs.
Egy jó minőségű érintőkijelzős telefonnak ugyanúgy van előnye és hátránya is! A Samsung Corbynak pedig igenis jó kijelzője van, se nem túl érzékeny se nem olyan, hogy szinte be kell törni a kijelzőt, mivel kapacitív(iPhone is kapacitiv kijelzőket használ...)
Érintőkijelzőnek ahogy már mondtam számos előnye IS van.
Elmondok egy-két előnyt: -Könnyebb böngészés a neten.
-Alapbol az egész vezérlése kényelmesebb, több lehetőség, widgetek.
Viszont hátránya is van...: Játszani például nem nagyon lehet rajtuk, csak néhány direkt érintőkijelzőre készített alkalmazással.
Nameg igen, a szövegbevitel. Ha a telefon rendelkezik teljes virtuális QWERTZ billentyűzettel, akkor is NEHEZEBB(nem, egyáltalán nem nehéz, csak nehezebb MINT egy fix gombos készülékkel!) bevinni a szöveget.
És a Samsung Corby igenis jó, S5230 viszont a kijelzője miatt annyira nem, mivel az rezisztiv érintőpanellel rendelkezik, azaz sokkal erősebben kell nyomni a kijelzőt ahhoz, hogy reagáljon(nem, ennél se kell erősen nyomni, csak erősebben...) Kapacitiv kijelző hátránya pedig az, hogy csak ujjal, és bizonyos speciális ceruzákkal működik.
hát pont hogy a kapacitív kijelzőt nem lehet tollal...a rezisztívet lehet...és igenis van mind2őbe rossz és jó telefon...pl nekem lg gt540-em van, rezisztív, és meglepően jól kezelhető...a középkategóriás kapacitívakat szerintem veri, persze multitouch nincs szóval ez valóban hátrány, de erősen telefonfüggő, hogy melyikben hogy szuperál a kijelző
40ezer ft értékben már lehetne kapni jó, középkategóriás okostelefont, ha nem függetlenbe vennéd...persze nemtudom, hogy neked miért kell független, nyilván ha mindig más kártyát kell beleraknod valami miatt akkor oké, de ha nem, akkor inkább szolgáltatónál vegyél...lg gt540 optimus és sony ericsson x8 40ezer ft t-mobilenál, és mind2 androidos, wifis okostelefon!...ezeknél, ilyen árban kezdődnek a használható okostelefonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!