Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az eredeti nokia n97 az...

Gabes kérdése:

Az eredeti nokia n97 az milyen gyártmány ha leveszem a hátulját és kiveszem az aksit mi van oda írva? Made in finland vagy pedig made in china?

Figyelt kérdés
Most én vettem egy 1 sim kártyás n97-et gps wi-fi magyar menű minden van benne annyi hogy a memóriája csak 256mb. ez miért van és made in finland akkor most gagyi?ha jól tudom vannak nokia n97 klónok de azokba van tv meg nincs gps meg 2 sim kártyások....most akkor az enyém se eredeti?? minden nokia papírja megvan meg minden csak annyi hogy a memóriája csak 256mb...
2010. dec. 6. 16:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Gyári adat szerint is 280MB/32Gb a belső memória, csak így két részre bontva.

Szerintem nálad is meglesz a többi csak nézz szét jobban benne!Lehet nem jó menüpontba keresed és csak az egyiket adja ki.

2010. dec. 6. 16:30
 2/2 A kérdező kommentje:
megvan basszus 32gb és tudjátok az a poén hogy 23000ft ért vettem mert a srác úgy tudta hogy klón:)
2010. dec. 6. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!