V.I.R.A.G.K.A. kérdése:
Melyik telefont vegyem?
Figyelt kérdés
sziasztok
Karácsonyi pénzemből,(még decemberbe) telefont szeretnék venni,max 30000 ft-jért. Én 3 telefon közül szeretnék választani, vagy: SAMSUNG S3370
CORBY S3650
CHAMP C3300 (akciósan van karácsonyig) előre is köszi a válaszokat
2010. dec. 6. 15:37
1/7 bp1985 válasza:
Nehéz döntés. 3 alsó kategóriás, érintős telefon közül választani. Mindenképp érintős kell? Alsó kategóriába nagyon nem ajánlott érintőset venni. Ez csak jótanács.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ha ezek közül akarsz mindenképp választani, akkor a samsung s3370-t válaszd, vagyis én úgy választanék, ahogy te írtad sorban. Viszont nekem pl lg gs290-em van, amivel eddig meg vagyok elégedve, olcsó és nagyobb a kijelzője, mint amiket te írtál.
3/7 anonim válasza:
Vegyél inkább zte blade-et. Bár 37ezer a tmobilba dominoba de simán veri a középkategòriás gépeket
4/7 anonim válasza:
samsungoknál az a jobb minél nagyobb a szám és a betű minél hátrébb van az abc-ben
tehát az s3650
5/7 anonim válasza:
Én is a ZTE Blade-re szavazok. Webshopból dominosan 37000.
Előfizetéssel viszont (1850.- havonta azt hiszem, 100% lebeszélhető) 27000-ért megkapod.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenki vlaszát :) még jól meggondolom,de ahogy elnézem nem igazán jó telefon a champ,mert nem sokan javasolták,azaz senki :D köszi mindenkinek :)
2010. dec. 9. 20:45
7/7 anonim válasza:
basszus,guglizz rá! ne legyél ennyire szerencsétlen!olvasgass cikkeket,értékeléseket a telefonokról,hasonlítsd össze a tudásukat.és az első kommentelőhöz csatlakoznék,ne válassz sztem érintőképernyőset,ha mindenképp olyat akarsz,kérj kölcsönt az ősöktől,vagy hozd fel a közös befektetést mint 5letet és vegyél egy jobb minőségűt!nem éri meg elpazarolni a énzed egy sz*rra,már megbocsáss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!