Mi a véleményetek a Nokia 2700-ról?
Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 19:45
1/8 anonim válasza:
Nekem kettő is van. Az egyik saját (év eleje óta megvan), a másik céges (pár hete kaptam egy régebbi Nokia helyett). Igaz, hogy nem egy nagy tudású készülék, de én meg vagyok vele elégedve. Arra, amire én használom, arra tökéletesen alkalmas (telefonálás, zenehallgatás). Az aksija egész jó, a céges telóm szinte egész nap csörög, mégis jól bírja az aksija (2-3 nap). Egyedül az nem tetszik nekem, hogy napfénynél kevésbé látható a kijelzője.
2/8 A kérdező kommentje:
És milyen képeket készít?
2010. dec. 5. 20:04
3/8 anonim válasza:
Egy sima 2 megapixeles kamera van benne, szóval csodát ne várj tőle. Zoom csak digitális van, a maximum felbontás 1600x1200. Ha fényképezésre vennéd, akkor nem ajánlom, de azért egy-két megismételhetetlen pillanatot meg lehet vele örökíteni.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem csak fényképezésre szeretném.Köszönöm mind a 2 választ.:)
2010. dec. 5. 20:09
5/8 anonim válasza:
ne várjál tőle sokmindent..nem egy csúcskategóriás teló..de ha nincsenek nagy igényeid akkor teljesen jó..mp3 lejátszó van benne, 2mp-es kamera, bővíthető, bluetooth..szóval ilyen alap dolgok vannak csak benne
6/8 anonim válasza:
nekem is egy éve megvan és csak dícsérni tudom. egyébként jobb képet készít mint egy-két 3.2-es kamerájú mobil!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Annyit szeretnék még kérdezni,hogy van vele USB-kábel?
2010. dec. 6. 15:03
8/8 anonim válasza:
Az USB kábel nem tartozéka az alapcsomagnak, de van a telefonon USB csatlakozó. Én mondjuk inkább a Bluetooth-ot részesítem előnyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!