Milyik jobb iPhone 4, Samsung i9000 Galaxy S, Samsung Omnia 7, LG Optimus 7 és miért?
Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 17:02
1/7 anonim válasza:
Iphone 4 és Galaxy S hasonló (iphone fanok lepontozhatnak)
majd omnia 7 és a legrosszabb az optimus 7
2/7 anonim válasza:
Tisztázzuk le,h Apple fan vagyok (telefon laptop, asztali mp3 stb... minden) Szóval iPhone 4 de nagy kompromisszumokat kell kötnöd!
3/7 bp1985 válasza:
Galaxy s minden tesztbe veri az IPhone 4-et, és ráadásul az android már itt nálunk is lenyomta az ios-t mindenbe. Ja, és annyiba kerül, amennyit ér, nem a többszörösébe, mint IPhone.
4/7 anonim válasza:
én iphone 4-et vennék (nem iphone fan)..
azért mert a samsung galaxy s- en nincs vaku :/ annyi pénzért pedig már lehetene..
de HTC HD2-t fogok venni, nekem jelenleg ez tetszik a legjobban, és elég jókat olvastam róluk, persze mindenkinek más jelenti a jót..
5/7 anonim válasza:
Igen lenyomta?
Galaxy: nagyobb kijelző kissebb felbontással...Nagyon veri
7/7 bp1985 válasza:
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:37
Tessék, olvasd el ezt, olvass teszteket. De a kijelző az egy dolog, abba jobb, de másba nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!