Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri megvenni...

Szerintetek megéri megvenni ezt az iphone clont?

Figyelt kérdés

[link]

szerintem 20k ért nem lenne rossz vétel wifi nagy kijelző jó felbontás

2010. dec. 4. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Egy szar az egész :) De tényleg.

Googleban keress rá, és olvasd el miket írnak.

A jó felbontás nem itt kezdődik...

2010. dec. 4. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el ilyen szart ritkán lehet látni. Üzemideje kb fél nap (se)

van benne wifi de minek, mikor normális böngésző nincs, ha pedig valamelyik modellben van, akkor nem tud 30kb-nál nagyobb oldalakat megnyitni, a kijelző pedig egy katasztrófa. Csúnya, pontatlan stb

2010. dec. 4. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen ilyen jellegű klónt nem érdemes megvenni.

Ha jó telefon lenne nem kéne klónként árulniuk, hanem eladható lenne egyedi telefonként...

2010. dec. 4. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
NEM!!! HA jót akarsz magadnak akkor nem veszel semmilyen klónt! Akkor inkább tegyél hozzá mondjuk 5 ezret és vegyél egy T-mobile Pulse-t, az legalább egy jól használható kapacitív kijelzős és androidos minőségi cucc, főleg ezekhez képest!
2010. dec. 4. 16:28
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat az elején én is gondolkodtam de rájöttem hogy tényleg ezek a cuccok azok azigazi kína i szarok amik az elsőki-be kapcsolásnál elbaszódnak tényleg nem érdemes ilyenekre pénzt költeni elolvastam pár kommentet és mindenki azt írta hogy 1 hét után elege lett az egészből és kib@szta volnaaz ablakon
2010. dec. 4. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
meg ne vedd! Erre még gondolni is bűnxD
2010. dec. 4. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!