Miért jobb a galaxy 3?
Figyelt kérdés
Telefon vásárlás elött állok és jelenleg a galaxy 3 és a sony ericsson xperia x10 mini pro között gondolkodom.
Azt olvastam itt a gyakori kérdéseken, hogy a galaxy 3-at jobban ajánljátok mint az x10mini pro-t de tényleg nemértem miért amikor a felbontás csak egy picivel jobb a galaxy-n ellenben az x10mini pro-nak jobb a fényképezője szóval valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná miért találja jobban ezt, vagy azt? de ha tudtok még ajánlani valami telefon maxi 60körül kártyásan azt megköszönném.
2010. dec. 4. 15:31
11/12 anonim válasza:
Még nincs Dani.
Amugy nekem sem kéri semmilyen pinkódot sose és nekem 3 napig szokta birni minimális zenehallgatás játszás és netezés mellet.
12/12 anonim válasza:
Nekem is szokta kérni a pin kódot, kb. 5nap után 1x eldobja a hálózatot. De szerintem a froyoval ezt megfogják oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!