Samsung Galaxy 3, vagy Samsung Monte, vagy Sony Ericsson X8?
Figyelt kérdés
a legfontosabb a kamera,és az ,hogy melyik reagál hamarabb,tehát melyik a gyorsabb.Tulajdonosok véleménye is érdekelne.
előre is kösszi!
2010. dec. 3. 14:48
1/6 anonim válasza:
galaxy 3 hogyha megteheted. magasan veri a monte-t és jobb az x8-nál
ha nincs rá pénz fényképező szempontjából majdnem mindegy.
de én akkoris az x8-at előbb venném meg mint a monte-t.
2/6 anonim válasza:
most vettem Galaxy 3-at, imádom:)) Eddig még semmi olyat nem fedeztem fel benne, ami zavarna. nagyon jó kis mobájl. Ja, de most nézem, hogy a kamera fontos:S Hát, androidos telónál ilyen téren ne várj csodát. Nappali viszonyok között "elmegy" képet csinál, van benne autofókusz is, de vaku nincs. (nem tudom a másik kettőnél van-e). De engem ez nem igazán érdekelt, mivel ha májszter képeket akarok csinálni, úgyis fényképezőt használok.
3/6 A kérdező kommentje:
köcce.sokszor hallotam már ezt a fényképezőgépes dolgot,de pont ezért kéne egy jól fényképező mobil,mert 13 vok,szóval nem akarok állandóan magamnál hordani egy fényképezőgépet,cyber-shot lenne a legjobb,de a telenornál meg nincsenek c shot-ok
2010. dec. 3. 18:27
4/6 anonim válasza:
hogyha elsődleges a kamera akkor a telenornál szerintem csak az x10 mini pro vagy galaxy 3 jöhet szóba
6/6 A kérdező kommentje:
végülis,ha tudsz más jó gombos telót,azt elmondhatod
2010. dec. 17. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!