Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok játékokat tenni...

Hogyan tudok játékokat tenni Sony Ericsson Xperia X8-ra?

Figyelt kérdés

Próbáltam játékokat letölteni gépre (tudom, hogy androidos játékokat kell) és utána rátenni telóra, de se azt nem tudom hova kell tenni se azt hogy utána mit kell csinálni vele. :S

Remélem tudtok segíteni!

2010. dec. 2. 23:29
1 2
 11/18 pappróbert válasza:
igen de ha a marketbol szedem le akor fizetnem kell érte!!!
2011. aug. 25. 08:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor se kell érte fizetned. Max. ha mobilnettel csinálod, de akkor se az alkalmazásért fizetsz hanem a netért. Szerezz be otthonra egy wifi routert. Az android sokkal jobban használható nettel mint net nélkül.
2011. aug. 25. 12:35
 13/18 pappróbert válasza:
okés köszi a segitséget:)
2011. aug. 25. 20:32
 14/18 Peti106 válasza:
És ha én nem akarok a marketból semmit letölteni akk hogyan kell rá rakni játékot?
2011. dec. 17. 18:48
 15/18 anonim ***** válasza:
A marketen (google playen) csak ilyen angry birds/gailardia1 szintű játékokért nem kell fizetni, de ilyen gameloftos/kairosoftos játékok nagy része fizetős.
2012. ápr. 8. 18:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Habár nem drága, ilyen párszáz forintokért vannak fennt a játékok (egyszerűen lehet regisztrálni bankkártyát), és ha nem tetszik/nem jó a játék a letöltés befejezése után 15 percig visszakaphatod a PÁRSZÁZ forintot, és szerintem megéri, mert amit ott töltesz le/veszel az utána automatikusan frissít (pl ha új pályák vannak, vagy javítanak az optimalizáláson/irányításon stb), míg a neten inkább csak az alapverziók vannak fenn törve (és azt úgy illegális is).

de ingyen is vannak jó játékok, ha nincs bankkártyád, annyi hogyha netkapcsolattal játszol néha reklámot dob fel a menüben (a fejlesztőknek is meg kell élniük : ), ha kikapcsolod játék közben a mobilnetet/wifit még az sincs.

2012. ápr. 8. 18:55
 17/18 szőlősi szilveszter válasza:
sziasztok nekem is sony ericsson x8 am van mien mappába kell mennem hogy az apk filokat megtaláljam és fel tudjam tenni a telóra vagy hol lehet bemenni a memókártyához mert oda tettem őket
2012. aug. 6. 21:50
 18/18 A kérdező kommentje:

A telefonon nem fogod megtalálni a programot, csak ha fájlkezelőt töltesz le a marketről, ajánlom az Astro File Manager-t, nekem bevált.

Itt pedig szépen kikeresed és feltelepíted őket. Olyan, mint a Total Commander PC-re. :) Én vagyok a kérdés kiírója egyébként, azóta már nem X8-azok, de szívesen segítek.

2012. aug. 13. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!