Hogyan tudok játékokat tenni Sony Ericsson Xperia X8-ra?
Próbáltam játékokat letölteni gépre (tudom, hogy androidos játékokat kell) és utána rátenni telóra, de se azt nem tudom hova kell tenni se azt hogy utána mit kell csinálni vele. :S
Remélem tudtok segíteni!
Miért nem szeded le a marketről közvetlenül??
Amúgy ha .apk kiterjesztésű fájlokat szedtél le, akkor úgy kell hogy felteszed a telóra az ES File Explorer progit a marketből.
Utána a .apk fájlt rámásolod a teló SD kártyájának egy mappájába. (Nyitsz egy mappát.)
Visszamész az ES FExplorerbe, ott megnyitod a mappát azon belül az apk fájlt. Rámész kérdezi telepíted-e és feltelepíted.
Előtte engedélyezned kell az ismeretlen forrásból érkező alkalmazásokat.
Összekötöd kábelen a géppel és háttértár vagy médiatár módban átmásolod rá.
Te nyitsz neki egy mappát abba másolod bele.
Akkor az lényegtelen mi a mappa neve, nem?
Háttértár/Médiatár? Ez a gépen van, vagy ez a telefonon valami beállítás?
Eddig értem, és letöltöttem amit mondtál, de most elvesztettem a fonalat. :S Le tudnád valahogy máshogy írni? Hátha úgy jobban megértem.
A Marketből le kell szedni egy program telepítőt (app installer), azt feltelepíted a Marketből. Ez a program megkeresi a telefonon .apk fájlokat, kilistázza, és feltelepíted rá.
Ha akarod csinálhatok fényképeket a lépésekről. :)
Utolsó: Ahova akarod csak megtaláld fájlkezelővel. De hát mivel az neked nincs kicsit bajos lesz. Használd a Marketet és töltsd le onnan. Ha meg már úgyis a Markeketen járkálsz akkor letöltheted az többi dolgot is amit akarsz.
Elméletileg ha a böngészőbe beírod a fájl elérési útvonalát akkor lehet telepíteni pl. felmásolod az es file explorer apk-ját a kártya gyökerébe akkor ezt írd ba sdcard/esfilexplorer.apk és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!