Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok játékokat tenni...

Hogyan tudok játékokat tenni Sony Ericsson Xperia X8-ra?

Figyelt kérdés

Próbáltam játékokat letölteni gépre (tudom, hogy androidos játékokat kell) és utána rátenni telóra, de se azt nem tudom hova kell tenni se azt hogy utána mit kell csinálni vele. :S

Remélem tudtok segíteni!

2010. dec. 2. 23:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Miért nem szeded le a marketről közvetlenül??

Amúgy ha .apk kiterjesztésű fájlokat szedtél le, akkor úgy kell hogy felteszed a telóra az ES File Explorer progit a marketből.

Utána a .apk fájlt rámásolod a teló SD kártyájának egy mappájába. (Nyitsz egy mappát.)

Visszamész az ES FExplorerbe, ott megnyitod a mappát azon belül az apk fájlt. Rámész kérdezi telepíted-e és feltelepíted.

Előtte engedélyezned kell az ismeretlen forrásból érkező alkalmazásokat.

2010. dec. 2. 23:38
 2/18 A kérdező kommentje:
És hogyan tudom feltenni a telóra? Mmint milyen mappába kell beletennem? Most vettem 1-2 napja a telefont szóval még nem nagyon tudom hogyan kell kezelni.
2010. dec. 3. 02:21
 3/18 anonim ***** válasza:

Összekötöd kábelen a géppel és háttértár vagy médiatár módban átmásolod rá.

Te nyitsz neki egy mappát abba másolod bele.

2010. dec. 3. 06:52
 4/18 A kérdező kommentje:

Akkor az lényegtelen mi a mappa neve, nem?

Háttértár/Médiatár? Ez a gépen van, vagy ez a telefonon valami beállítás?

Eddig értem, és letöltöttem amit mondtál, de most elvesztettem a fonalat. :S Le tudnád valahogy máshogy írni? Hátha úgy jobban megértem.

2010. dec. 4. 00:21
 5/18 anonim ***** válasza:
Egyszerűen hozzákötöd a géphez adatkábellel a telefont és akkor a gépen látni fogod a memóriakártya tartalmát (ez a média tár funkció) és akkor szépen gépről átmásolod a kártyára a játékokat. A viszont célszerű létrehozni egy külön mappát, hogy könnyebb legyen megtalálni a fájlokat.
2010. dec. 4. 01:36
 6/18 anonim ***** válasza:

A Marketből le kell szedni egy program telepítőt (app installer), azt feltelepíted a Marketből. Ez a program megkeresi a telefonon .apk fájlokat, kilistázza, és feltelepíted rá.

Ha akarod csinálhatok fényképeket a lépésekről. :)

2010. dec. 4. 21:34
 7/18 A kérdező kommentje:
Az Android market-ba mindenképpen g-mailes fiók kell? mert van amúgy google accountom de a citromailt nem fogadja el. De azért elfogadnám a képeket :D. Adok email címet! gabika0505@citromail.hu
2010. dec. 5. 21:55
 8/18 anonim válasza:
Az android marketbol hogy tudok letölteni dolgokat ? mer leszedtem az Es File Explorert de nem tom hol feltelepíteni :S léccives segítsetek
2011. aug. 13. 14:22
 9/18 pappróbert válasza:
Hello nem régiben vettem egy sony ericsson xperia x8-at és szeretnék rá játékokat telepiteni.Most szetem le egy programot (ES File Expoler apk.) Az a problémám hogy ezt a programot nem tudom hogy hova kell rakni a telefonn mert nem találom akárhova rakom.Tudna valaki segiteni??? köszönöm:)!!!
2011. aug. 24. 23:10
 10/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: Ahova akarod csak megtaláld fájlkezelővel. De hát mivel az neked nincs kicsit bajos lesz. Használd a Marketet és töltsd le onnan. Ha meg már úgyis a Markeketen járkálsz akkor letöltheted az többi dolgot is amit akarsz.

Elméletileg ha a böngészőbe beírod a fájl elérési útvonalát akkor lehet telepíteni pl. felmásolod az es file explorer apk-ját a kártya gyökerébe akkor ezt írd ba sdcard/esfilexplorer.apk és kész

2011. aug. 25. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!