Nagy hátrány-e a rezisztív kijelző?
Tudom, hogy mi a különbség a rezisztív illetve a kapacitív kijelzők között. Arra lennék kíváncsi, hogy pl. valamilyen program vagy akár játék használatakor érezhetően nagy hiány-e a kapacitív kijelző?
Konkrétan LG GT540 Optimust szeretnék venni, de félek a rezisztív kijelzőtől. Még nem volt érintőképernyős telefonom, de volt már a kezemben rezisztív kijelzős. Gondolom ez telefontól is függ, hogy mennyire kezelhető, de mégis, lehet e akkora különbség, - azon kívül, hogy erősebben kell nyomni, illetve a multitouch hiánya - hogy zavaró legyen?
Trabanttal sem nagy hátrány közlekedni de azért okos ember nem tervez vele hosszútávon.
Ha hosszútávra (2 hónapnál több) veszel telót akkor érdemes egy kapacitívra gyűjteni. Játéknál különösen érződik, az én telómat is többen nyomkodták olyanok akiknek rezisztív van és megjegyezték hogy mennyire érzékeny. De tényleg közelíted az ujjad és már érzékeli. Szerintem inkább kapacitívat vegyél.
Nem feltétlenül azért jobb mert kapacitív.
Nekem van egy régi PALM-om, de a rezisztív touch panele kenterbe veti a mai kapacitívokat.
Szóval a gyakorlatban dől el hogy beválik-e.
Rezisztív kijelzőt határozottabban kell érinteni, kapacitív kijelzőt épp hogy.
Eldöntöd mi a fontos: Resistive: nem nyomódik el olyan könnyen,kell a határozott érintés,néha koppintás is.
Capacitive: gyors mint a villám,és villámgyorsan el is tudod állítani.Nagyon hamar és túl érzékenyen reagál az érintésekre.
Hogy mi kell neked, döntsd el te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!