Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia X1 vagy Xperia X8...

Xperia X1 vagy Xperia X8 Melyiket ajánlod 15 évesnek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 22:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mekkora irigy, surmó parasztok vannak itt! Egy 15 éves gyerek összegyűjt magának x összeget, hadd költse már arra, amire akarja... Az Xperia X8 egy nagyon jó telefon, és most kifejezetten olcsón hozzá lehet jutni T-Mobilenál, csaj ajánlani tudom.
2010. dec. 12. 12:32
 12/20 anonim ***** válasza:

vivaz pro-s vagyok..

5-ös a helyesírásom,de itt sztem nem az a lényeg,h most milyen helyesírással írsz.-.-

amm szülinap névnapból jött össze ,meg a zsebpénzből 1 év alatt szval ne oktass ki te f@sz arcú.:)

2010. dec. 12. 12:50
 13/20 anonim ***** válasza:

megint vivaz-os vagyok.:$

Én az LG-vel úgy,vagyok,h ha már LG akkor már inkább veszek valami drágábbat.

maradj az X8-nál.;)

2010. dec. 12. 12:54
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.!!!:)
2010. dec. 12. 13:02
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
Szülinapra, névnapra meg zsebpénzre kitől kaptál pénzt? Nem anyutól, aputól? :D Te kis büdösgyökér. Kérlek engedd meg, hogy ne higgyem el azt, hogy a helyesírásod 5-ös. Persze ha valami kisegítő iskolába jársz, még lehet reális.
2010. dec. 12. 13:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

carbohydrate!

Te meg 15 éveseket oktatsz ki, ki is a csökevény?!

Sok 15 éves drogra + alkoholra költené a pénzét, a kérdező pedig csak egy használható telefont szeretne venni...

legközelebb inkább írd be a bankszámlaszámodat, hogy utalhassák neked a pénzt, ha már ennyire irigy vagy

üdv a XXI. században!

az ékes helyesírásodra légy büszke, majd az én kommentemben is nyugodtan kijavíthatod a kisbetűket nagyra, és a "lehagyott" írásjeleket is pótolhatod

2010. dec. 12. 13:37
 17/20 anonim ***** válasza:

szénhidrát!

nem kisegítő iskolába járok és azt hiszem,h többre fogom vinni majd a jövőben,mint te..te kis szájkaratés.:)

2010. dec. 12. 17:45
 18/20 anonim ***** válasza:
sony ericsson sz@r márka, inkább lg-t ajánlom, de semmiképp sem windows-ost. akkor már inkább x8 ha választani kell. ha több pénzed lesz rá, vagy jó használtan is akkor nézz szét a htc-knél.
2011. jan. 6. 15:24
 19/20 anonim ***** válasza:
utolsó: te mekkora egy gyökér vagy. ha nem értesz hozzá, ne ugass bele.
2011. jan. 6. 19:36
 20/20 anonim ***** válasza:
utolsó.miért kell leugatni az utolsó előttit?most neki a sony ericsson nem jön be.nekem az lg és szerintem meg az a sz@r.mindnekinek más a véleménye.a htc-t én is ajánlom,ha még gyűjtesz picit.:)
2011. jan. 6. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!