Xperia X1 vagy Xperia X8 Melyiket ajánlod 15 évesnek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 22:51
1/20 anonim válasza:
15 évesnek 50e Ft körüli telefon? Ez most komoly?
2/20 bp1985 válasza:
Nokia 5110. Amire neked kell, bőven elég. Majd ha lesz saját kereseted, akkor vegyél ilyet. Apucit meg nem kell lehúzni ennyi pénzzel...
3/20 anonim válasza:
x8 38 ezer ft t-mobilnál nem 50!...szerintem nagyon jó telefon...szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogja kihasználni, de attól függetlenül jó ár-érték arányú telefon
5/20 kriss06 válasza:
X8-at válaszd az X1 elavult WP 6.5-ös sz@r. Ha már anyadék ennyiért vesznek neked telót.
6/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.!
Saját zsebpénzből akarok venni új telefont.
2010. dec. 3. 23:20
8/20 anonim válasza:
miért kell most kioktatni,h minekaz neki stb?-.-
amm sztemis X8.:DD
jah és énis 15 vagyok és nekem vivaz pro van.szval.-.-
9/20 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra. Figyelembe se vedd azt, hogy helyesen írni nem tudsz és idióta szmájlikkal morzézol itt. Anélkül ki sem tudnád magad fejezni. Nyilván, mivel csökevény vagy. A saját zsebpénz amúgy mit takar? Dolgoztál érte vagy a szülinapra, egyébre kaptad anyucitól-apucitól?
10/20 A kérdező kommentje:
Bérmálásra kaptam.
De nyáron akarok menni nyári munkára.:)
de amúgy örülnék ha a kérdésre válaszolnátok és nem a pénzt beszélnétek.
Köszi az eddigi válaszokat.
A Lg ks20 mobilról mit gondoltok ?
2010. dec. 4. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!