Lányomnak megfelelő lenne ez a telefon?
két év múlva mindenképp vehetsz újat, mer addigra ez már "elavultnak" fog hatni. ez a technológia.
de egy 14 éves lánynak jleenleg szerintem megfelelő az x10 mini pro. esetleg nézzétek meg az x8at,az sem rossz (kamerában nem olyan erős, viszont nagyobb a kijelzője).
galaxy 3!! Irtó jó telefon:D Egy ideig nem unná meg.:) Én most ilyet vettem magamnak. Bár egy 14 éves lánynak... Hát nem tudom. Szerintem - ne sértődj meg - egy 14 éves gyereknek semmi szüksége ilyen komoly telefonra. Nekem 14 évesen még mobilom se volt, csak miután elkezdtem a gimitxD Mire kell neki? Játszani meg fészbukozni a suliban, zenét hallgatni matekóra alatt, meg menőzni?:) Nem rossz indulatból írom, csak a mai gyerekek ezt csinálják.
De a ti döntésetek:) Nem rossz a sony, csak hamar rá fog jönni, hogy a kis képernyő miatt elég korlátoltak a lehetőségei. Például netezni sem lehet rajta normálisan. Olyan ironikus, hogy egy okostelefonnál pont az a jó, ha nagy a kijelző, mert úgy lehet élvezni a tudását, erre most kitalálnak egy viszonylag profi kis készüléket, és elrontják a hatást egy nyúlfarknyi kijelzővel, és azzal reklámozzák, hogy elfér a tenyeredbenxD És az emberek viszik is, mint a cukrot, mert milyen praktikusXD De akkor minek okostelefon??
Szerintem ha mindenképp egy komolyabb telót akarsz venni, mutasd meg neki a galaxy 3-at.:)
18/L
előzőnek: A 3310 az jóóóóóóóó, nekem még mindíg megvan a pda mellett
15/F
Szerintem jó lenne neki. Nekem is ilyen van, remekül működik, jól lehet vele netezni is. :) Szerintem megéri az árát.:)
L/13
Én nem vennék qwerty billentyűzetes telót.Persze,ha v.ki sokat sms-ezik annak jól jön, de egyébként felesleges.Ja és mostanság már 6 évesnek is se w910-e van,szóval már a mai világba simán oda lehet adni egy 14 évesnek egy x10-et.
Én a samsung galaxy-re szavazok,de lehet hogy inkább most vegyél neki egy s5230-at hogy megszokja az érintőképernyőt és 2 év múlva már egy komolyabbat.Azzal is bőven ellenne egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!