Ha le van tiltva a wap a t-mobile-os kártyámon akkor hogyan tudnám hogy ne legyen letiltva? Fel kell hívni az ügyfélszolgálatot? Vagy be kell menni személyesen? Vagy sehogy sem?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 14:29
1/11 anonim válasza:
felhívod a dominó központot 1777-en és a gomok segítségével bekapcsolod magadnak a szimpatikus csomagto
1430-at is felhívhatod ott azthiszem ügyintéző segítségével
2/11 A kérdező kommentje:
felhívtam de hiába..nem tudom, hogy pontosan mit kell nyomni és próbáltam a WAP beállítást is..de persze nem sikerült =/
segítsetek már ! =(
2010. dec. 4. 14:48
3/11 anonim válasza:
egyáltalán van pénz a kártyádon, vagy ne járt le a wap kereted? Mert akkor se enged hozzáférést! De ha ilyen szempontból rendben, akkor a legjobb ha felhivod az ügyfszolgálatot
4/11 A kérdező kommentje:
minden oké lenne csak le van tiltva, nem azért mert már lejárt vagy ilyesmi.és ha felhívom akk mit nyomjak? beszéljek az ügyintézővel?
2010. dec. 4. 21:00
5/11 anonim válasza:
Szerintem valamit szärul csinálsz, majd megnézem én, oszt megcsinálom neked. xD vagy legalább is megpróbálom xD amúgy meg miért lett neked ez a mobilon netezés annyira fontos?? eddig is megvoltál nélküle. xD
6/11 anonim válasza:
Persze, ettől ne görcsölj, beszélj vele nyugodtan, és mondd el, hogy nem tudsz wapolni! Ők utánanéznek és tanácsot adnak! Viszont a telód wap beállitásait ne piszkáld, vagy ha már elállitottad, keresd meg a telefon alap visszaállitása opciót, azzal újra beállnak a gyári értékek!
7/11 A kérdező kommentje:
oké
köszike
majd felhívom de milyen menü pont alatt tudok vele beszélni?!
hogy majd mondja hogy: várjon az ügyintéző jelentkezéséig?
2010. dec. 5. 14:13
8/11 anonim válasza:
én nem t-mobos vok, de irták, hogy 1777 az ügyfszolgálat! Hivd fel, géphang mondja az opciókat, válaszd ki pld a beállitások menűgombot, várd meg amig a gép azt nem mondja a felsorolások közt,hogy "Ügyintéző kapcsolása XY gomb! azt a gombot nyomd meg, amit mond és várj, amig kapcsolja az élő ügyintézőt! általában a végén van valahol, ha elsőre nem találod, keresd más menűpontnál! És ne izgulj, azért vannak ott, hogy kérdezzenek tőlük!
9/11 A kérdező kommentje:
köszi :D
nem izgulok:D
köszönöm majd felhívom :D
2010. dec. 6. 14:39
10/11 A kérdező kommentje:
na.felhívtam
mondta, hogy küldjek egy sms-t a 1430-ra..
jött is vissza az igazolás, hogy be van kapcsolva a net szolgáltatás. De még most sem jó. Kiírja még mindig, hogy a hálózat nem elérhető...
2010. dec. 8. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!