Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen androidos telefont...

Milyen androidos telefont vegyek? Melyik most a legjobb?

Figyelt kérdés

Ami fontos lenne: zene, filmnézés, ebook olvasás, képnézegetés, fotózás, jegyzetelés (notesz), játékok, wifi... stb.

Melyik szerintetek most a legjobb? Kb 400-500 eurót szánnék rá.

2010. dec. 2. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S
2010. dec. 2. 10:11
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi! Esetleg tudnál kicsit bővebben beszélni róla (ha van), hogy milyen? Kb meddig bírja az aksija? Tényleg lefagy? Illetve még egy kérdés az androiddal kapcsolatban:

Felismeri azokat a játékokat, amiket az internetről, torrentekről töltök le rá? (direkt androidos játékok illetve programok) vagy a telefont fel kell törni, mint az iphonet?

2010. dec. 2. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:

nekem egy Samsung Galaxy 3 van.

ha androidos a telefonod, akkor rajta van az android market is, az meg tele van ingyenes játékokkal és minenféle alkalmazásokkal, szóval nem biztos, hogy torrentről kell töltögetni rá. én nem is teszem, szóval ezt a kérdést passzolom.

az aksi az erősen használat függő, az lcd és a wifi az zabálja rendesen. én hétköznaponként naponta töltöm, a hétvégét ki szokta bírni, igaz akkor nem is nagyon használom (játékra, ilyenekre). viszont usb-ről tölt, úgyhogy ha van valahol egy számítógép fel tudod tölteni, nem kell töltőt hurcolásznod magaddal. (a kábelt azért érdemes, de az is sima usb kábel)

nekem még sosem fagyott le, de ha beszélgetés közben elmegy a térerő, az néha behülyíti. le nem fagy, de egy újraindítás jót tesz a lelkének.

ami kicsit zavaró, az a fülhallgató, régi fajta, kétágú, nem a nyakon hátul átvetős fajta. ez nekem, mivel az utcán szeretem azt is hallani, ami körülöttem van, nem túl jó, mert ha csak a fél fülembe van bedugva, akkor néha kicsúszik. nyilván lehet hozzá venni másmilyet, de még nem volt érkezésem.

a fényképező kicsit lassu, de szép képeket készít.

kb. ennyi.

2010. dec. 2. 10:34
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi! És az igaz, hogy a samsung galaxy s képes néhány óra alatt lemerülni?? :O:O Nagyon hiányzik a vaku róla?
2010. dec. 2. 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:

az összes nagyképernyős mobil lemerül ha cseszteted folyamatosan főleg ha pl wifi-vel netezel teljes fényerő mellett. Enyém 2 napig bírja. Persze rossz térerőben netezéssel megkajálja az akkut. De csak hogy ne a galaxy s-t szidjam, havet htc hd2-je is naponta töltögetős.

Én nem fotózok telefonnal mivel szerintem nincs olyan telefon jelenleg ami alkalmas erre, így nem érdekel mi van a hátulján.

2010. dec. 2. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
havet=haver
2010. dec. 2. 11:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát igen, mobillal én is inkább csak kisebb eseményeket fényképezet, nem oylan fontos dolgokat. Végül is ott van a fényképezőgép. :)
2010. dec. 2. 11:47
 8/10 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem, mert több helyen is olvastam, hogy képes 5 óra alatt lemerülni... És szeretnék rát öbb játékot tenni, mert jól jönne, mikor a buszt várom, és nagyon unalmas (főként télen), mikor fél órát ülünk a buszon... :S:S Nem nagyon szeretném, ha lemerülne fél délelőtt alatt, amíg az iskolában vagyok.
2010. dec. 2. 11:53
 9/10 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok a htc Desire-ről?? :)
2010. dec. 2. 11:58
 10/10 anonim ***** válasza:

galaxy 3 kiegészítés

birizgálta a fantáziámat a filmnézésre vonatkozó kérdésed.

most volt egy kis időm, úgyhogy kerestem a marketen egy lejátszót, ami kezeli a feliratokat is, feltelepítettem, meg felmásltam a telefonra a house.s07e01.hdtv.xvid-lol.avi-t meg a hozzá tartozó feliratfájlt.

szépen viszi, az egyetlen gond, hogy az ékezetes betűket nem ismeri, így azok helyén kis kérdőjelek jelennek meg. valószínűleg ezt is meg lehet oldani valahogy, majd kiderül.

ezen felül van A5-re (kb. normál könyvméret) tördelt könyvem, azt is feltöltöttem. fektetve, oldalszélességben is olvasható, de a hozzá adott pdf olvasó (ThinkFreeOffice) át is tudja tördelni a szöveget, akkor viszont teljesen jól olvasható.

2010. dec. 4. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!